Body Positive: Eπτά plus size lingerie brands που θα σε αφήσουν άφωνη με τις δημιουργίες τους

Τα πιο κομψά εσώρουχα της σεζόν βγαίνουν σε όλα τα μεγέθη!

H συμπεριληπτικότητα σε ό,τι αφορά τους σωματότυπους και τη μόδα δεν πρέπει να αρχίζει και να τελειώνει στα ρούχα, ούτε να εξαντλείται σε φορέματα, παλτό και παντελόνια «που κολακεύουν όλα τα στυλ». Είναι σίγουρα πολύ σημαντικό βήμα η κατάκτηση πολλών επιλογών για όλες τις γυναίκες και τις παραπάνω κατηγορίες, αλλά υπάρχει άλλη μία εξίσου σημαντική που δεν πρέπει να στερείται ανανέωσης, ποικιλίας και ενσωμάτωσης των τάσεων.

Ο λόγος για τα εσώρουχα. Η βιομηχανία των lingerie έχει διάφορα στερεοτυπικά πρότυπα που προσπαθεί να αποβάλει αργά, αλλά σταθερά. Και αυτά φυσικά αφορούν και τις διαστάσεις των μοντέλων που πρωταγωνιστούν στα catwalks και στις καμπάνιες της. H Victoria’s Secret μόλις πριν από δύο χρόνια ανέβασε plus size μοντέλα στην πασαρέλα της και έδειξε -έστω και αν το έκανε τελευταία και καταϊδρωμένη- πως το sexiness δεν είναι θέμα διαστάσεων αλλά συμπεριφοράς, προσωπικότητας και σωστών ενδυματολογικών επιλογών.

Με γνώμονα αυτό το τρίπτυχο λειτουργούν και σχεδιάζουν και τα επτά lingerie brands με plus size συλλογές που θα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery. Tα εσώρουχά τους δεν είναι απλά πρακτικά και δεν τα φοράμε γιατί «κάτι πρέπει να φορέσουμε». Είναι αληθινά πρωτοποριακά, sexy και μοναδικά. Ικανά να αναδείξουν το στυλ κάθε γυναίκας και κάθε σώματος ξεχωριστά. Δες τα με προσοχή, scrollαρε στο Instagram τους, περιηγήσου στις ιστοσελίδες σου και βρες το επόμενο lingerie set που θες να αποκτήσεις ώστε να είναι τόσο ξεχωριστό όσο εσύ και το σώμα σου.
Δες επίσης: Βίκυ Κουλιανού: Το Instagram της μάς υπενθυμίζει τις καλύτερες στιγμές της μόδας των 90’s

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss