Bold χείλη: Αυτά είναι τα κραγιόν που θα χρειαστείς

Μετά από έναν μουντό χειμώνα, ανοίγουν οι δρόμοι που οδηγούν στο χρώμα. Κάπως έτσι, όσον αφορά τα beauty looks μας, όπως ακριβώς συμβαίνει με τα βερνίκια του καλοκαιριού, έτσι ακριβώς και τα κραγιόν ισχύει ο ίδιος κανόνας: Όλες αγκαλιάζουμε πιο λαμπερά και φωτεινά χρώματα όπως το πορτοκαλί, το κοραλί, το ροζ καραμέλα, το κόκκινο ή η neon αποχρώσεις. Ακόμα και οι πιο διάφανοι και ελαφρώς ιριδίζοντες τόνοι, αποτελούν ιδανική πρόταση για το καλοκαίρι.
Οι συμβουλές της Laure Bourgeois, make-up artist τηςLaura Mercier; «Το καλοκαίρι μπορείτε να φορέσετε πολύ πιο εύκολα ροζ και πορτοκαλί γιατί οι υφές είναι πιο ανοιχτές και η επιδερμίδα σας πιο χρυσαφένια».
Όσον αφορά την πιο δημοφιλής υφή; Το γυαλιστερό αποτέλεσμα είναι must. Η συμβουλή της Laure Bourgeois; Επιλέξτε προϊόντα μακιγιάζ 3 σε 1 που δίνουν λαμπερό αποτέλεσμα στα χείλη, τα μάγουλα και τα μάτια. Και για το βράδυ, δώστε στον εαυτό σας μια πιο καλυπτική και σταθερή υφή, που όμως εξασφαλίζει πάντα ένα λαμπερό φινίρισμα και δείχνει τα χείλη ενυδατωμένα.
Tips για να κάνεις πιο σταθερό το κραγιόν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού
Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορούμε να εφαρμόσουμε ένα μολύβι χειλιών μεγάλης διάρκειας πριν το γκλος, η το κραγιόν μας. Για το βράδυ; Χρησιμοποιούμε ξανά το lip liner μας και μετά μπορούμε να πουδράρουμε τη πρώτη στρώση κραγιόν με μια ματ πούδρα για το πρόσωπο, πριν εφαρμόσουμε τη δεύτερη στρώσ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss