Botticelli Bob: Το πιο chic καρέ για το καλοκαίρι

Τι μπορεί να πάει στραβά με ένα bob κούρεμα; Τίποτα! Αυτό το haircut δείχνει υπέροχο σε όλες μας. Ωστόσο, επειδή υπάρχουν πολλές στιγμές που μπορεί να βαρεθούμε ακόμα και αυτό το super stylish κούρεμα, η πιο hot τάση που ακούει στο όνομα, «Botticelli Bob», είναι εδώ για να αλλάξει τα δεδομένα.
«Το Botticelli Bob είναι ένας εναλλακτικός τρόπος για τα bob κούρεμα», λέει ο Sebastian, Professional International Stylist Anthony Cole. «Αντί να το φοράτε ίσιο και κομψό, αυτό το bob, εμπνευσμένο από τους πίνακες του Botticelli , έχει περισσότερο όγκο, καθώς έχει χαλαρά, κυματιστά μαλλιά. Όπως καταλαβαίνεται, λοιπόν, δεν μοιάζει με τα συμβατικά bob που συνηθίζαμε να βλέπουμε στο παρελθόν και αγκαλιάζει το φυσικό μοτίβο μπούκλας που μπορεί πολλές από εμάς να έχουμε. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι πολλά από τα αγαπημένα μας celebrity girls όπως η Bella Hadid, η Kerry Washington, η Julia Garner και η Jhené Aiko, έχουν υιοθετήσει το εν λόγω hair-look.

Το καλύτερο είναι ότι η δημιουργία του συγκεκριμένου hair-look, μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα στο σπίτι, ακολουθώντας απλά βήματα. Πρώτον, ψεκάζουμε με ένα hair spray που θα χαρίσει όγκο. Στη συνέχεια δημιουργούμε δύο έως τρεις πλεξούδες (ανάλογα με το πόσο πυκνά είναι τα μαλλιά σας). Ζεστάνουμε τις πλεξούδες με ένα πιστολάκι ή ένα επίπεδο σίδερο. Μόλις κρυώσουν οι πλεξούδες, τις λύνουμε και απλά, με τα δάχτυλά μας, ανοίγουμε τις μπούκλες για να αποκτήσουμε το Botticelli bob. Ωστόσο, σε περίπτωση που τα μαλλιά μας είναι ήδη σγουρά, μπορούμε απλώς να προσθέσουμε μια κρέμα που ενισχύει τις μπούκλες στα μεσαία μήκη και τις άκρες πριν τα ζεστάνουμε με το πιστολάκι. Στη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσουμε μια χτένα με φαρδιά δόντια για να ανοίξουμε τις μπούκλες και θα προσθέσουμε λίγο λάδι για …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss