Brazilian ή πλαϊνό δέσιμο; 9 στυλ bikini για να διαλέξεις αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι εδώ, τα σχολεία τελείωσαν οπότε αυτό τι σημαίνει; Ώρα για βουτιές! Η καλύτερη στιγμή του καλοκαιριού αναμφισβήτητα, είναι όταν φτιάχνεις την τσάντα θαλάσσης σου, βάζεις το αντηλιακό σου, φοράς το μαγιό σου και ξεκινάς να πηγαίνεις παραλία. Με όποια σειρά και να τα κάνεις, η θάλασσα είναι η κυριότερη αιτία που περιμένεις πώς και πώς τον ερχομό αυτής της εποχής!
Το επόμενο αγαπημένο μου κομμάτι με τον ερχομό του καλοκαιριού; Οι νέες αγορές! Ναι, όσο και να προσπαθώ, κατά βάθος ξέρω ότι όλες μας έχουμε πέσει στην «παγίδα» του να χαζεύουμε εκείνα τα νέα χρωματιστά μπλουζάκια ή εκείνο το ωραίο, αέρινο φόρεμα που βλέπουμε στις βιτρίνες και εν τέλει; Να πηγαίνουμε να τα αγοράζουμε. Τι να κάνουμε; Κάθε καλοκαίρι θέλουμε να δίνουμε έναν νέο αέρα στην γκαρνταρόμπα μας και να την ανανεώνουμε αφού τα summer items είναι απίστευτα hot και ζηλευτά!

Το καλοκαίρι πλησιάζει – Οι 5 πιο hot τάσεις στα μαγιό του 2022
Θες να αγοράσεις νέο μαγιό; 9 στυλ μπικίνι για να διαλέξεις
Μέσα σε αυτές τις αγορές σίγουρα, έρχεται και η ώρα της ανανέωσης των μαγιώ μας. Ένα καινούργιο μαγιό θα το πάρεις το καλοκαίρι, απλά ξέρω και τους προβληματισμούς που έρχονται στην σκέψη και μόνο του… «πρέπει να αγοράσω νέο μαγιό»! Σκέφτεσαι ποιο χρώμα είναι εκείνο που θα σου ταιριάζει καλύτερα, τι κόψιμο πρέπει να έχει, τι θα τονίσει τα ωραία σου χαρακτηριστικά ή και ακόμα τι στυλ μπικίνι να πάρεις.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss