Breaking News! Ο ιταλικός οίκος Moncler λανσάρει τα πρώτα του αρώματα

Beauty addicts, τα νέα είναι καλά! Η Moncler, μια μάρκα συνώνυμη με την αλπική κληρονομιά και με μια σύγχρονη αντίληψη της πολυτέλειας, παρουσιάζει τα πρώτα αρώματα που μπαίνουν στο πορτφόλιό της: O λόγος για τα Moncler Pour Femme και Moncler Pour Homme, για τη γυναίκα και για τον άντρα αντίστοιχα, δύο δημιουργίες που συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους καθώς γράφουν ένα νέο κεφάλαιο στη βιομηχανία της ομορφιάς.

Και τα δύο, σε μια αρμονία αντιθέσεων, αποτελούν μια ζωηρή, δροσερή ωδή στο φυσικό στοιχείο. Το αρωματικό δίδυμο που φέρει την οσφρητική υπογραφή των Nisrine Grillié, Quentin Bisch, Antoine Maisondieu και Christophe Raynaud μοιράζεται εκλεπτυσμένες, ορεινές ξυλώδεις νότες (Mountain Woods), οι οποίες έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για το ιταλικό brand, ενώ πίσω από κάθε νότα κρύβεται ένα μείγμα από φυσικά συστατικά.

«Για να αποτυπώσουμε στο αρωματικό τους νέκταρ την κομψή πολυπλοκότητα του οίκου δουλέψαμε πολύ με το κεχριμπάρι», λέει η Grillié και συνεχίζει: «Μαζί με τον Antoine Maisondieu προσθέσαμε σανδαλόξυλο για την κρεμώδη ζεστασιά του». Το αποτέλεσμα είναι μεθυστικό, συμπληρώνουμε εμείς.
Η… genius λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά
Όπως θα ανακαλύψετε όταν τα κρατήσετε στα χέρια σας, και τα δύο επιφυλάσσουν μια έκπληξη που θα λατρέψουν οι gadget lovers: το μπουκάλι σε σχήμα παγουριού, το οποίο περιβάλλεται από ασημένια θήκη παραπέμποντας στο εμβληματικό μπουφάν του brand, φέρει επάνω μια led οθόνη στην οποία μπορείτε να γράψετε το δικό σας προσωποποιημένο μήνυμα.

Για εκείνη…
Ένα λουλουδάτο, ξυλώδες άρωμα, το Moncler Pour Femme είναι η δημιουργία των Nisrine Grillié και Quentin Bisch. Το άρωμα περιέχει έναν συνδυασμό από νότες σχεδιασμένες αποκλειστικά για τη Moncler. Στις νότες κορυφής, μία ζωηρή, φωτεινή αίσθηση του Powdery Snow – που παραπέμπει στην εφήμερη ομορφιά του φρέσκου χιονιού.
“Θέλαμε να κρατήσουμε τη φρεσκάδα του χιονιού, συνδυάζοντάς την με τη ζεστασιά και τον αισθησιασμό που παρέχουν οι ξυλώδεις νότες. Το Moncler Pour Femme έπρεπε να μυρίζει πούδρα, σαν φρέσκο χιόνι, αλλά ταυτόχρονα με μία αίσθηση ότι πραγματικά θέλεις να τυλιχτείς σ’ αυτό. Σκέψου το φρέσκο χιόνι σε μια βουνοκορφή, με τον ήλιο να ακτινοβολεί ανάμεσα στις χιονονιφάδες – αυτή είναι η αποκλειστική νότα Powdery Snow που χρησιμοποιήσαμε γι’ αυτό το άρωμα.” Nisrine Grillié

Αναδεικνύεται μέσω της λάμψης του Ιταλικού Περγαμόντου, εξελίσσεται μέσα από ένα μπουκέτο λευκά λουλούδια – Γιασεμί Sambac και γλυκό Ηλιοτρόπιο – για να βυθιστεί κατευθείαν στη ζεστή αγκαλιά της αποκλειστικής νότας Mountain Woods. Αποκλειστικά για τη Moncler, αυτή η βασική νότα αγκαλιάζει όποιον φοράει το άρωμα, αναμειγνύοντας τα σαγηνευτικά αιθέρια έλαια του κεχριμπαριού, του κέδρου και του σανταλόξυλου. Η πολυτελής και μεθιστική του βάση αναδεικνύετι με τη φυσική βανιλίνη, για μια θηλυκή γοητεία που διαρκεί.
“Το περγαμόντο είναι ένα φωτεινό εκχύλισμα, περισσότερο λουλουδάτο, παρά εσπεριδοειδές. Τονίζει τη φωτεινότητα του πουδρώδους χιονιού και δημιουργεί μία απαλή μετάβαση μεταξύ της νότας κορυφής και της νότας βάσης. Η καρδιά του αρώματος είναι ένα ανθισμένο γιασεμί, φωτεινό, ελαφρύ και ηλιόλουστο, συνδετικός κρίκος μεταξύ της πουδρέ νότας κορυφής και της ζεστής ξυλώδους νότας βάσης. Το Ηλιοτρόπιο ενσωματώνεται με την φυσική βανίλια και την απαλή, κρεμώδη υφή της.” Nisrine Grillié
Για εκείνον…
Το Moncler Pour Homme είναι ένα ξυλώδες άρωμα, το οποίο δημιούργησαν οι αρωματοποιοί Antoine Maisondieu και Christophe Raynaud.
Αιχμαλωτίζοντας τη ζωντανή, φυσική ομορφιά ενός αλπικού δάσους, αυτό το πολλά υποσχόμενο άρωμα περιέχει απροσδόκητα πολλές ξυλώδεις νότες. Ξεκινά με την αποκλειστική νότα Alpine Green της Μoncler, η οποία συνδυάζεται με την αναζωογονητική φρεσκάδα του Φασκόμηλου και ανεβάζει το άρωμα μέσα σε μία φυλλώδη έκταση πευκοδάσους.

“Η νότα Alpine Green είναι μία εκλεπτισμένη νότα κορυφής που αναδυκνείεται πριν το Moncler Pour Homme εισέλθει βαθύτερα, στα ξυλώδη στοιχεία που περιέχουν οι νότες καρδιάς και βάσης. Ο κέδρος μπορεί να είναι σχετικά ήσυχος, γι αυτό το σανταλόξυλο τον αγκαλιάζει και το musk δημιουργεί ένα είδος ζεστασιάς. Το vetiver είναι μία ιδιαίτερα πολύπλοκη νότα, φρέσκια και παράλληλα ξυλώδης, έχει εσπεριδοειδή στοιχεία κι αυτό και εκπέμπει αισθησιασμό. “ Antoine Maisondieu
Καθώς ζεσταίνει απευθείας μέσω μίας υπερβολικής δόσης Ξύλου Κέδρου, η νότα Mountain Woods έχει την απόλυτη προτεραιότητα σ αυτό το έντονο άρωμα, σχηματίζοντας μία ζεστασιά, όταν συνδυάζεται με το καπνιστό Vetiver.
“Το Moncler Pour Homme είναι ένα εξαιρετικά ξυλώδες άρωμα, περισσότερο από κάθε άλλο κλασσικό ανδρικό άρωμα. Η νότα Mountain Woods, την οποία συναντάμε και στα δύο αρώματα, τονίζεται πολύ περισσότερο στο Moncler Pour Homme. Για τον Christophe Raynaud κι εμένα η ιδέα ήταν να συνδυάσουμε αυτή τη νότα με το φρέσκο, πράσινο στοιχείο της νότας Alpine Green και αρωματικές πινελιές πεύκου, φασκόμηλου και κυπαρισσιού. Για το λόγο αυτό το Moncler Pour Homme είναι πολύ μοντέρνο και δεν ακολουθεί τη καθιερωμένη, παραδοσιακή διαδικασία δημιουργίας ενός αρώματος.” Antoine Maisondieu
Ως πρωτοπόροι στη σύγχρονη αρωματοποιία τα Moncler Pour Femme και Moncler Pour Homme συνδυάζουν μία απολαυστική πανδαισία φυσικών συστατικών με πρωτοποριακές οσφρητικές τεχνολογίες και επαναστατικό, βιομηχανικό σχεδιασμό. Τολμηρό, κομψό και γεμάτο εκπλήξεις, κάθε μοναδικό άρωμα είναι μία περιπετειώδης εμπειρία αισθήσεων κι ένας τρόπος εισόδου στον κόσμο της Moncler.

[embedded content]


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss