Britney Spears: Απέβαλε η γνωστή τραγουδίστρια

Βαθιά θλίψη βιώνει η Britney Spears, καθώς όπως αποκάλυψε μέσω ανάρτησης στο Instagram, απέβαλε το παιδί που κυοφορούσε.

Με κοινή ανακοίνωση με τον σύντροφό της Sam Ashgari έκανε γνωστή την αποβολή της αναφέροντας πως πρόκειται για μία «ολέθρια στιγμή για κάθε γονιό».

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι χάσαμε το μωρό μας στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Είναι μία πολύ ολέθρια στιγμή για κάθε γονιό. Ίσως θα έπρεπε να περιμένουμε ακόμα λίγο, ωστόσο, ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι και θέλαμε να ανακοινώσουμε τα χαρμόσυνα νέα. Η αγάπη μας που έχουμε ο ένας για τον άλλον, είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για όλη την υποστήριξη σας. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή την δύσκολη στιγμή» αναφέρεται στην ανάρτηση που δημοσίευσε το ζευγάρι.

Δείτε παρακάτω:

Σε μία περίοδο που το είδωλο της ποπ είχε καταφέρει να αποτάξει την κηδεμονία του πατέρα της που την περιόριζε οικονομικά και προσωπικά και ετοιμαζόταν να γίνει μητέρα, αλλά και να παντρευτεί η νέα τροπή φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή της.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss