Brow pinching: Το μασάζ φρυδιών που κάνει lifting στην επιδερμίδα (video)

Και παράλληλα χαλαρώνει όλο το σώμα αποβάλλοντας την αρνητική ενέργεια…

Όλες οι γυναίκες αγαπάμε να ανακαλύπτουμε νέες μεθόδους και προϊόντα που υπόσχονται να μας κρατήσουν όμορφες, λαμπερές και νέες στο πέρασμα του χρόνου. Από τα skincare συστατικά (υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη C, ρετινόλη κ.ά.) μέχρι τα διαφόρων ειδών μασάζ (facial massage, gua sha), οι επιλογές που έχουμε είναι πολλές.

Και- φυσικά- δε σταματούν να εμφανίζονται νέα treatments ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ένα από αυτά είναι και το brow pinching. Αλήθεια, το έχεις ξανακούσει; Πρόκειται για ένα μασάζ φρυδιών (τσίμπημα στην ακριβή του μετάφραση), που έχει εμφανιστεί στον χώρο του skincare τα τελευταία χρόνια και υπόσχεται πολλά…

Το brow pinching εμπνεύστηκε από τις αρχές της Αγιουβέρδικης πρακτικής (ενός ολιστικού συστήματος well-being), και κάνει την επιδερμίδα να δείχνει πιο φρέσκια και λαμπερή, ενώ χαλαρώνει το σώμα και αποβάλλει την ένταση. Στην ουσία, αυτό που εσύ έχεις να κάνεις είναι να τσιμπάς ελαφρώς τα φρύδια σου και την περιοχή γύρω από αυτά, κάνοντας παράλληλα ένα ελαφρύ μασάζ, αφού πρωτίστως έχεις καθαρίσει καλά το πρόσωπό σου και έχεις απλώσει ένα λαδάκι στο σημείο.

Η συγκεκριμένη τεχνική σχεδιάστηκε για να στοχεύει στα σημεία που συγκεντρώνουμε πολλή πίεση, δηλαδή γύρω από τα μάτια και τα φρύδια, για να απελευθερώνει τις τοξίνες και να βοηθά στη μείωση του πρηξίματος, των μαύρων κύκλων, αλλά και των ρυτίδων, προσφέροντας -μέσα σε δέκα λεπτά- ανανέωση της επιδερμίδας και του βλέμματός μας. Αυξάνει, επίσης, την ελαστικότητα του δέρματος, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα απομακρύνει όλη την αρνητική ενέργεια από το σώμα μας.

Σκέψου το brow pinching σαν ένα είδος λεμφικού μασάζ, που εστιάζει απλά στην περιοχή των φρυδιών. Πρόκειται για μια θεραπεία την οποία μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι ή σε κάποιο κέντρο αισθητικής (όταν αυτά ανοίξουν) και μάλιστα αρκετά συχνά. Μπορείς, δηλαδή, να το κάνεις μία φορά την εβδομάδα ή μια φορά στις δύο εβδομάδες, ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες. Βήμα-βήμα θα δεις ακριβώς πώς θα κάνεις μόνη σου brow pinching πατώντας το play στο παρακάτω βίντεο και για ακόμη καλύτερη κατανόηση, βάζοντας cc για υπότιτλους. Καλή επιτυχία!

Διάβασε ακόμα: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Συνέντευξη με τον hairstylist των διάσημων κυριών του Hollywood, Πάνο Παπανδριανό

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss