Brown is the new black: 10 κομψά looks με πρωταγωνιστή το καφέ χρώμα

Μήπως να δεις με μια πιο fashionable ματιά αυτό το φθινόπωρο;

Αν υπάρχει ένα χρώμα που να είναι πρωταγωνιστής τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες στην γκαρνταρόμπα μας, αυτό δεν είναι άλλο από το μαύρο. Είναι διαχρονικό, κομψό, ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα και σε κάθε περίσταση. Μπορεί, όμως, να υπάρξουν στιγμές που να καταντήσει μονότονο και βαρετό.

Πόσες φορές θα φορέσεις το μαύρο κοστούμι σου ή το little black dress σου; Αυτόματα θα πρέπει να στραφείς και σε κάποια άλλη χρωματική επιλογή. Αν, λοιπόν, αυτήν τη σεζόν θέλεις να δημιουργήσεις τα πιο fashionable looks, πρέπει να επιλέξεις ένα χρώμα: το καφέ.

Brown is the new black θα μπορούσαν άνετα να πουν οι φίλοι μας οι Βρετανοί. Και εμείς το πιστεύουμε ακράδαντα. Θα το πιστέψεις και εσύ κάνοντας ένα scroll στην παρακάτω gallery και βλέποντας πώς μπορείς να συνδυάσεις το καφέ χρώμα αυτήν την εποχή για ultra chic εμφανίσεις.

Το καφέ, λοιπόν, αυτήν τη σεζόν ζει την απόλυτη αναγέννησή του. Είναι ένα χρώμα ζεστό, προσιτό, που συνδυάζει τη θηλυκότητα και μπορεί να απογειώσει το στυλ σου. Δημιούργησε total brown looks ή κάνε το καφέ χρώμα βασικό κομμάτι ενός συνόλου σου και το σίγουρο είναι ότι θα λάβεις τα πιο κολακευτικά σχόλια. Θυμήσου! Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να φορέσεις μαύρο, άσε το στην άκρη και βασίσου… στο καφέ!

Διάβασε ακόμα: Ετοιμάζεσαι για brunch; 9 ιδέες για να δημιουργήσεις τα πιο chic outfits

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss