Bubble Pony: Η editor του ELLE.gr, Νίνα Μουσούρη σου δείχνει step by step πως θα δημιουργήσεις το πιο stylish χτένισμα της σεζόν – ELLE

Bubble Pony: Η editor του ELLE.gr, Νίνα Μουσούρη σου δείχνει step by step πως θα δημιουργήσεις το πιο stylish χτένισμα της σεζόν

Η πιο fashionable περίοδος του χρόνου είναι εν εξελίξει. Οι Εβδομάδες Μόδας για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 διαδέχονται η μια την άλλη και παρόλο που πραγματοποιούνται κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας του Covid-19 και σχεδόν αποκλειστικά σε online μορφή δεν σταματούν να μας εντυπωσιάζουν και να μας εμπνέουν όπως ακριβώς και οι προηγούμενές τους. Άλλωστε φέτος έχουμε πιο πολύ ανάγκη από ποτέ να εμπνευστούμε από τις πασαρέλες, να γνωρίσουμε νέες τάσεις, να απολαύσουμε υπέροχα μακιγιάζ και ιδιαίτερα χτενίσματα και έτσι τελικά να ξεφύγουμε έστω νοητά από την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε και να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας. Μετά από τόσους μήνες “κλεισμένες”, έχουμε όλες συνειδητοποιήσει πως για να διατηρήσουμε την ψυχολογία μας σε ένα καλό επίπεδο, πρέπει να αντιδράμε στην καθημερινά λες και όλα είναι όπως πριν. Πάντα σεβόμενες τα μέτρα της κυβέρνησης φυσικά. Για αυτό και πολλάκις μέσα από το ELLE.gr σε έχουμε συμβουλεύσει να ντύνεσαι ακόμα κι αν σκοπεύεις να περάσεις όλη την ημέρα στο σπίτι, να περιποιήσαι εντατικά τον εαυτό σου, να φτιάχνεις τα μαλλιά σου, να φοράς κραγιόν ή και μάσκαρα, να επενδύεις στα κοσμήματα, τα hairbands και κάθε λογής αξεσουάρ μπορεί να σε κάνει να χαμογελάς. Μέσα στο σπίτι; Ναι μέσα στο σπίτι! Αυτό κάνω κι εγώ, και έτσι νιώθω πιο παραγωγική αλλά και ευδιάθετη κατά την διάρκεια της ημέρας.

Αυτή την περίοδο με έχει πιάσει μια τάση να θέλω να αντιγράψω οτιδήποτε βλέπω στα runways των μεγαλύτερων οίκων μόδας του κόσμου, στο πλαίσιο των Fashion Week στην Νέα Υόρκη, το Λονδίνο αλλά και το Μιλάνο. Δοκιμάζω χτενίσματα, συνδυασμούς με όλα όσα έχω στην ντουλάπα μου αλλά και μακιγιάζ που μαγνητίζουν την προσοχή μου. Υπάρχει ένα hair trend ωστόσο, το οποίο πέτυχα εύκολα, δημιούργησα σε χρόνο ρεκόρ και με το οποίο έχω κολλήσει. Και αυτό είναι το bubble pony, το οποίο σίγουρα έχεις δει σε πολλά Instagram accounts δημοφιλών fashionistas και beauty gurus. Το δοκίμασα πρώτη φορά καθώς το προτείνει ανεπιφύλαχτα η Global Hair Stylist του TRESemmé, Justine Marjan, ως μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν σε ό,τι έχει να κάνει με τα μαλλιά. Έκτοτε το φτιάχνω συχνά-πυκνά προκειμένου να είμαι περιποιημένη στα zoom calls, σε βιντεοκλήσεις επαγγελματικού τύπου και μη αλλά και για να με βλέπω στον καθρέφτη ενώ περιφέρομαι στο σπίτι και να μου φτιάχνει το κέφι. Να νιώθω όμορφη!

Αυτό που με κέρδισε στο συγκεκριμένο look είναι ότι δείχνει πολύ εντυπωσιακό χωρίς ωστόσο να είναι «μπελαλίδικο» στην δημιουργία, με αποτέλεσμα να θέλει ελάχιστα λεπτά για να φτιάχτει αλλά να απογειώνει την εμφάνισή μου ακόμα και όταν φοράω… πιτζάμες! Και το καλύτερο; Καθόλου θερμότητα needed. «Αυτό το καθημερινό bubble pony είναι πανεύκολο να το φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι. Κραταει τα μαλλιά σου στη θέση τους όλη την ημέρα, που σημαίνει ότι μπορείς να φέρεις εις πέρας όλα τα to-do σου και να κάνεις οτιδήποτε λέει η καθημερινή σου ατζέντα χωρίς να ανησυχείς για το αν το χτένισμά σου έχει χαλάσει, τα μαλλιά σου πετάνε δεξιά κι αριστερά και γενικά κυκλοφορείς σαν την «τρελή». Bonus συμβουλή! Το συγκεκριμένο χτένισμα συνδυάζεται υπέροχα και με την προστατευτική μάσκα, την οποία έτσι κι αλλιώς πρέπει να φοράς 24/7. Πάμε όμως να δούμε step by step πως δημιούργησα το εντυπωσιακό bubble ponytail, ώστε από αύριο να μπορείς να το κάνεις κι εσύ. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι αποτελεσματικά προϊόντα για τα μαλλιά, όπως ακριβώς εκείνα του TRESemmé, τα οποία εγώ έχω πάντα στο μπάνιο μου, μια βούρτσα σου και λαστιχάκια… πολλά λαστιχάκια!

Step 1: Η σωστή περιποίηση είναι το Α και το Ω

Σύμφωνα με τη Justine Marjan η προετοιμασία των μαλλιών είναι το πιο σημαντικό βήμα της όλης διαδικασίας. Συμφωνούμε σε αυτό απόλυτα. Όλα ξεκινούν από το λούσιμο, για αυτό και τα προϊόντα σε αυτή τη φάση πρέπει να τα διαλέξεις με μεγάλη προσοχή και να τα εμπιστεύεσαι με μάτια κλειστά.  Εγώ αυτή την περίοδο λούζομαι με το TRESemmé

Purify & Hydrate για Λιπαρά Μαλλιά, το οποίο πια θεωρώ ισχυρό σύμμαχό μου. Το αγαπώ γιατί η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη
με υαλουρονικό οξύ και λευκό άργιλο, με αποτέλεσμα αυτό να καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά από τη λιπαρότητα τους, κλειδώνοντας το στοιχείο της ενυδάτωσης στην τρίχα. Στην συνέχεια χρησιμοποιώ την Μαλακτική Κρέμα για Λιπαρά Μαλλιά TRESemmé Purify & Hydrate Conditioner, η οποία αν και πίστευα ότι θα βαραίνει την τρίχα μου, κάθε άλλο… Της προσφέρει βαθιά θρέψη αλλά και αέρινη, ανάλαφρη όψη. Και αφού ολοκληρώσω την διαδικασία του λουσίματος, στεγνώνω καλά τα μαλλιά μου με το πιστολάκι. Προσοχή! Πριν από αυτό, εφαρμόζω πάντα στα μαλλιά μου το Σπρέι κατά της θερμότητας Smooth & Shine Blow Dry Mist του TRESemmé, προκειμένου να τα προστατέψω από την θερμότητα έως και στους 230 βαθμούς, να βάλω τέλος στο φριζάρισμα και να τους εξασφαλίσω extra λάμψη. Γενικά αυτό το τελευταίο είναι must-do βήμα κάθε φορά που χρησιμοποιώ εργαλεία θερμότητας. Τώρα είμαι πανέτοιμη να δημιουργήσω.

Step 2: Δημιουργώντας το τέλειο ponytail

Ψεκάζω τα μαλλιά μου με τη λακ TRESemmé Extra Hold και τα χτενίζω όλα με φορά προς τα πίσω. Έπειτα πιάνω μια ψηλή, κλασική αλογοουρά, που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου. Εσύ αν προτιμάς μπορείς να δημιουργήσεις ένα χαμηλό ponytail κοντά στο σβέρκο σου. Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου εντυπωσιακό. Αφού δημιούργησα την all time classic αλογοουρά, με μια λεπτή χτένα και ψεκάζοντας γύρω γυρω με την λακ TRESemmé Extra Hold χτενίζω όσα τουφάκια τυχόν«πετάνε» δεξιά και αριστερά, προκείμενου να πετύχω ένα λείο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Step 3: Το μυστικό tip της Justine

Αυτό το βήμα δεν θα το έκανα αν δεν το πρότινε η Justine. Και αυτό γιατί δεν θα μου πέρναγε από το μυαλό. Παρόλα αυτά όντως πέτυχε, και πράγματι έκανε την διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα. Τι λέει λοιπόν η Justine: Ψεκάζοντας την αλογοουρά σου με το TRESemmé Day 2 Dry Shampoo Volumising,  διασφαλίζεις ότι η περίσσεια λιπαρότητα δεν θα κάνει την εμφάνισή της κατά την διάρκεια της ημέρας χαλώντας σου το bubble pony. Άσε που με αυτόν τον τρόπο θα χαρίζεις έξτρα όγκο στην αλογοουρά σου πριν ξεκινήσεις να προσθέτεις τα λαστιχάκια. Έτσι κι έγινε! Εγώ για να είμαι σίγουρη ότι το τελικό χτένισμα θα έχει όγκο, κρέπαρα ελαφρώς την βάση της κοτσίδας με την λεπτή χτένα. Ελαφρώς είπαμε, μην το παρακάνεις.

Step 4: Ώρα για λαστιχάκια

Σιγά σιγά αρχίζω να προσθέτω λαστιχάκια κατά μήκος της αλογοουράς και αφού ολοκληρώσω την διαδικασία, ανοίγω με τα δάχτυλά μου τα bubbles, ώστε να δημιουργήσω ένα επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα. Για να δείχνει το τελικό αποτέλεσμα πιο glowy, χρησιμοποιώ στο τέλος το έλαιο μαλλιών Keratin Smooth, του TRESemmé για προστασία από το φριζάρισμα έως και 72 ώρες! Αυτό θα δώσει την λάμψη και την θρέψη και θα κάνει το hairlook να μοιάζει silky.

Τα προϊόντα TRESemmé που χρησιμοποίησα για να πετύχω το bubble pony χτένισμα:

Σαμπουάν για Λιπαρά Μαλλιά
Purify & Hydrate
, του TRESemmé.

Μαλακτική Κρέμα για Λιπαρά Μαλλιά  Purify & Hydrate Conditioner, του TRESemmé.

Day 2 Dry Shampoo Volumising της TRESemmé.

Λακ Extra Hold, του TRESemmé.

Έλαιο μαλλιών Keratin Smooth, του TRESemmé.

#IStyleTo

Tα TRES Girls πρωτοπορούμε στο κίνημα του #IStyleTo! Για εμάς το στυλ δεν είναι μόνο ρούχα και μαλλιά, αλλά ο τρόπος μας να βλέπουμε τον εαυτό μας και τη ζωή, να δημιουργούμε, να κυνηγάμε τα όνειρα μας, τους μεγάλους ή τους μικρούς στόχους κάθε μέρας. Η στάση μας απέναντι στις δύσκολες συνθήκες και οι εναλλακτικοί τρόποι που σκεφτόμαστε για να αντιμετωπίσουμε στα πάντα. #IStyleTo σημαίνει ετοιμάζομαι με χαρά, ντύνομαι, φροντίζω τα μαλλιά μου, αναδεικνύοντας το στιλ μου με κάθε ευκαιρία, για να είμαι κάθε στιγμή… αυτή που θέλω! Φτιάχνω τη μέρα μου με τις δικές μου κινήσεις και δε περιμένω τη μέρα να φτιάξει «μαγικά» μόνη της!

Το TRESemmé καθορίζει τα μαλλιά σου… Τα υπόλοιπα έιναι στο χέρι σου!

Facebook: TRESemmeGreece  / Ιnstagram: tresemmegreece

#TRESemmegreece  #tresemme

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss