«Bunga bunga» πάρτι υπόσχεται ο Μπερλουσκόνι στους παίκτες της Μόντσα

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι υπόσχεται στους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μόντσα «ένα πούλμαν με πουτ…ες στα αποδυτήρια»

Πάρτι «bunga bunga» υποσχέθηκε στους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μόντσα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφορεί στα ιταλικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο εν λόγω βίντεο ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά πως θα φέρει στα αποδυτήρια «ένα πούλμαν με πουτ…ες»!
Ο επικεφαλής του κόμματος Forza Italia, 86 ετών, έκανε την δήλωση αυτή, που χαρακτηρίσθηκε «ατυχής» από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, κατά το χθεσινό δείπνο για τα Χριστούγεννα που οργανώθηκε για την ομάδα της Μόντσα, σύμφωνα με το πρακτορείο Ansa.

Με το μικρόφωνο στο χέρι, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε ενθουσιασμένος που επέλεξε τον Σεπτέμβριο νέο προπονητή «καλό, συμπαθητικό και ικανό να κινητοποιήσει τους παίκτες μας».
«Εγώ από την μεριά μου πρόσθεσα ένα επιπλέον κίνητρο, διότι είπα στους παίκτες: η Juventus, η Milan κ.λπ έρχονται και αν κερδίσετε μιά από αυτές τις μεγάλες ομάδες, σας φέρνω στα αποδυτήρια ένα πούλμα με πουτ…ες», είπε προκαλώντας γέλια στην ομήγυρη.

Η Gazzetta dello Sport επικρίνει τις «ατυχείς δηλώσεις». Η La Repubblica σημειώνει ότι η αποστροφή αυτή δεν αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Μπερλουσκόνι στο Twitter όπου ανέβηκαν βίντεο από την βραδιά με τους παίκτες, τους παράγοντες και τους σπόνσορες της ομάδας της Μόντσα.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων
Διαβάστε επίσης:
Συναγερμός στην Κίνα: Νοσοκομεία ασφυκτικά γεμάτα, ελλείψεις φαρμάκων
Αποψιλώνουν δάση και λιβάδια για να ζεσταθούν στη Δυτική Ευρώπη

Μισέλ Κλεζ: Ποιος είναι ο Βέλγος «Πουαρό» που διερευνά το Qatar Gate


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss