Can Yaman: Παντρεύεται ο «Φτερωτός Θεός» – Η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Ο Can Yaman αποφάσισε να αφήσει μια και καλή την εργένικη ζωή και να επισημοποιήσει τη σχέση του με την εκλεκτή της καρδιάς του. Ο γοητευτικός ηθοποιός, που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη τουρκική σειρά «Φτερωτός Θεός» – δυστυχώς για τις γυναίκες θαυμάστριές του – παντρεύεται!

Σύμφωνα με το περιοδικό «ΟΚ!», ο Τούρκος σταρ αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την 29χρονη παρουσιάστρια, Diletta Leotta, με τον γάμο τους να είναι προγραμματισμένος τον ερχόμενο Ιούνιο.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό, ο Can Yaman ετοίμασε την πιο παραμυθένια έκπληξη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Καθώς δειπνούσε με την αγαπημένη του στο εστιατόριο Torre Normanna στη Ρώμη ένα ιπτάμενο μπάνερ εμφανίστηκε στον ουρανό, το οποίο έγραφε: «Θέλεις να με παντρευτείς; Σε αγαπώ, Can».

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας Takvim αναφέρει ότι το δαχτυλίδι των αρραβώνων κόστισε 40.000 ευρώ ενώ το κόστος του γάμου τους υπολογίζεται να αγγίξει τις 600.000 ευρώ! Το γαμήλιο μυστήριο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Σικελία, γενέτειρα της Leotta Palazzo Nicolaci, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει και μέχρι 300 καλεσμένους.

Κεντρική φωτογραφία: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss