Car Leasing Index από την Experteye – FleetNews

Οι Laurent Queinec, Florent Heitzmann, Guillaume Heron και Pascal Serres της Experteye θα βρίσκονται στο Fleet Europe Summit, στο Δουβλίνο, παρουσιάζοντας τον Δείκτη Leasing Αυτοκινήτων (Car Leasing Index), που ανέπτυξαν από τον Ιανουάριο του 2021, βάσει των τιμών καταλόγου μεγάλων εταιρειών leasing.
Ο Car Leasing Index αναπαριστά ικανοποιητικά τις τάσεις, με τουλάχιστον 10.000 διαφορετικές τιμές ανά μήνα και ανά χώρα. Επί του παρόντος, ο δείκτης καλύπτει τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία και θα επεκταθεί σύντομα στην Ισπανία, την Ιταλία και τις χώρες Benelux. Δυστυχώς δεν προβλέπεται να συμπεριλάβει τη χώρα μας, ωστόσο είναι αρκετά διαφωτιστικός γι’ αυτό και παρουσιάζουμε εδώ κάποια βασικά σημεία. Ο δείκτης περιλαμβάνει χρηματοδότηση και βασικές υπηρεσίες, όπως συντήρηση και οδική βοήθεια.
Ως εκ τούτου, παρουσιάζει συνδυασμό τιμών νέων αυτοκινήτων, εκπτώσεων, υπολειμματικών αξιών, κόστους μετά την πώληση και διακυμάνσεων επιτοκίων. Οι λεπτομέρειες της βάσης δεδομένων επιτρέπουν ανάλυση σε επίπεδο μάρκας, μοντέλου και εταιρείας leasing.
Το 2021, οι τιμές leasing μειώθηκαν 1,7% κατά μέσο όρο στη Γαλλία, ενώ αυξήθηκαν κατά 17,5% το πρώτο εννεάμηνο του 2022. Στη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι μισθώσεις αυξήθηκαν κατά 14,1% και 8,1% αντίστοιχα φέτος. Αυτοί οι αριθμοί αξίζουν ανάλυσης προς κατανόηση της αγοράς και λήψη σωστών αποφάσεων.

Ο Car Leasing Index είναι χρήσιμο εργαλείο λήψης αποφάσεων τιμολογιακής πολιτικής για κατασκευαστές και εταιρείες leasing ή επιλογής αυτοκινήτων για υπεύθυνους στόλου.
Στη Γαλλία, οι τιμολογιακές πολιτικές ευνοούν την ηλεκτροκίνηση
Στο γράφημα 2, συγκρίνετα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss