Cara Delevingne: Η γυμνή “κραυγή” της για τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα – “Τέλος το κρυφτό”

 Η Cara Delevingne, μέσα από μια αποκαλυπτική συνέντευξη και φωτογράφιση για το τεύχος του Αυγούστου της βρετανικής Vogue, ανάμεσα σε 12 ακόμη προσωπικότητες- μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, θέλει να στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα για την προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Η ηθοποιός και μοντέλο φωτογραφήθηκε γυμνή και μίλησε ανοιχτά για τη σημασία του να στηρίζει κανείς τα δικαιώματα των γυναικών, αλλά και των τρανς ατόμων.

[embedded content]

«Τα δικαιώματα των τρανς και τα δικαιώματα των γυναικών είναι όλα τους ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε τύπου: “Δεν με αφορά, γιατί δεν είμαι μέρος της κοινότητας”», είπε η ίδια, τονίζοντας:
«Είναι υπόθεσή όλων να σταθούμε ο ένας στο πλευρό του άλλου. Μεγαλώνοντας δεν έβλεπα γύρω μου άτομα σαν κι εμένα, είμαι ευγνώμων που μπορώ να είμαι ένας από τους ανθρώπους που εκπροσωπούνται. Αποφάσισα ότι πρέπει να σταματήσω να νιώθω ντροπή και να βάλω τέλος στο κρυφτό για το ποι@ αγαπώ. Έτσι, για μένα η αγάπη είναι αγάπη και πρέπει ο καθένας να μπορεί να αγαπά όποιον θέλει», πρόσθεσε η Cara Delevigne.
[embedded content]

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss