Castle Rock: Ο J.J. Abrams “βουτάει” μέσα στο κόσμο του Stephen King (trailer)

Στο φινάλε της μεγάλης έκθεσης New York Comic-Con (5-8 Οκτωβρίου), το συνδρομητικό κανάλι Hulu, “αποκάλυψε”, το πρώτο trailer της νέας σειράς του παραγωγού J.J. Abrams, με τον τίτλο Castle Rock.

You have no idea what’s happening here, do you?

Το μυστηριώδες teaser trailer, πού μπορείτε να δείτε παρακάτω, μπορεί να μήν αποκαλύπτει πολλά, σίγουρα όμως εξιτάρει τήν φαντασία με εικόνες, όπως το μισό-βυθισμένο αυτοκίνητο με το sticker του Shawshank Department of Corrections (!) και έναν σκύλο, ο οποίος είναι “φτυστός”, ο Cujo (!!)

Η σειρά είναι αποτέλεσμα της εκ νέου συνεργασίας μεταξύ των Hulu, J.J. Abrams και Stephen King – μετά τήν πέρσινή τους επιτυχία με την μίνι σειρά “11.22.63” – όπου ο δραστήριος σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός μάς παρουσιάζει μιά σειρά ανθολογίας, η οποία επιδιώκει να πλέξει μαζί ιστορίες και χαρακτήρες από διαφορετικά βιβλία με κοινό σημείο αναφοράς την τοποθεσία του τίτλου.

Το Castle Rock αποτελεί -όπως οι πιο πολλοί γνωρίζουν- μια απο τις χαρακτηριστικές (φανταστικές) τοποθεσίες όπου εκτυλίσσονται αρκετές από τις ιστορίες του, ανάμεσά τους τα The Dead Zone (όπου αναφέρεται για πρώτη φορά), Cujo, The Dark Half και Needful Things.

Στο trailer παίρνουμε και μια πρώτη ιδέα απο το all-star cast, με “αρχηγό” τον Andre Holland (Moonlight), στόν ρόλο ενός δικηγόρου, αλλά και τον Scott Glenn ως τον “συνταξιούχο” σερίφη Alan Pangborn, χαρακτήρας που εμφανίζεται, συχνά, στα βιβλία του King.

Επιπλέον, εμπλέκονται στη σειρά, αν και παίζουν εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες από ό, τι έχουν παίξει πριν, πρωταγωνιστές απο διάφορα βιβλία του King. Υπάρχει η Melanie Lynskey (από την miniseries Rose Red) ως Molly Strand, κτηματομεσίτης που πουλάει “τρομακτικές κατοικίες” στο Castle Rock, η Sissy Spacek (πρωταγωνίστρια του original Carrie) ως η μητέρα του Henry Deaver, Ruth και ο Bill Skarsgård (ο διαβολικός Pennywise από την πρόσφατη προσαρμογή του It) στόν ρόλο ενός θανατοποινίτη που συμβαίνει να είναι πελάτης του Henry Deaver.

Η σειρά θα αποτελείται απο 10 επεισόδια και θα ξεκινήσει να προβάλεται αρχές του 2018.

Ακόμα… δεν ψηθήκατε;

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=K3U7Z94NHgg

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss