Χαμός με την Amber Heard και το sequel του Aquaman – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Το Aquaman, για το οποίο σας είχαμε γράψει την κριτική μας για την ταινία, αποτελεί την πιο εμπορική της DC και για το sequel Aquaman and the Lost Kingdom υπάρχουν αντιδράσεις για την παρουσία της Amber Heard.

Eδώ και καιρό είναι δεδομένη η επιστροφή της Amber Heard ως Mera και πριν καν την νίκη-δικαίωση Johnny Depp, η ηθοποιός δεν είχε απήχηση και οι fans ολοένα και γιγαντώνουν τις ενστάσεις τους για αυτό. Εδώ και καιρό έχει δημιουργηθεί petition για το sequel του Aquaman και την αφαίρεση της Amber Heard από τον ρόλο της Mera και το οποίο πλέον ξεπερνάει τα 4 εκ. υπογραφές και είχε τίτλο “Remove Amber Heard from Aquaman 2”.
Σύμφωνα όμως με μια νέα φήμη, η Warner Bros. έχει κόψει τελείως την Amber Heard και τις σκηνές της, όπως αναφέρει ο insider KC Walsh, ωστόσο αναφέρουμε πως δεν υπάρχει τίποτα επίσημο παρά μόνο ένα tweet. Κατά καιρούς έχουμε διαβάσει διάφορα, ενώ πιο πρόσφατα είχε αναφερθεί πως ο καθαρός χρόνος της είναι ένα δεκάλεπτο στην ταινία. Η σκηνή που θα αποτελέσει και το φινάλε από το franchise είναι στην αρχή της δεύτερης ταινίας, στην οποία η Mera πεθαίνει γεννώντας το παιδί του Aquaman, ωστόσο περιμένουμε κάτι επίσημο.
Πλέον η Amber Heard διαψεύδει συνεχώς πως θα αποτελέσει παρελθόν από την ταινία και ανέφερε πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει recast, ενώ θα συνεχίσει κανονικά στον ρόλο που έχει στο sequel. Δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε πλέον..

Amber Heard’s reps were quick to deny that Warner Bros. is recasting her role in the upcoming “Aquaman” sequel: “The rumor mill continues as it has from day one — inaccurate, insensitive, and slightly insane.” https://t.co/kBmHMuh2EV pic.twitter.com/7cJLdZoxaJ
— IndieWire (@IndieWire) June …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss