Χαμός με Warner και HBO Max με “αποχωρήσεις” σειρών, ταινιών και όλα είναι πλέον στον… αέρα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Όπως έγινε γνωστό πλέον μετά την συγχώνευση Warner Bros. και Discovery+ και το μπάχαλο που επικρατεί, θα αλλάξουν πολλά, ωστόσο μετά την ακύρωση-έκπληξη για την ταινία Batgirl υπάρχουν κι άλλα projects που όπως φαίνεται δε θα γίνουν τελικά και αποφασίστηκε να πάνε πιο… αργά.

Ο λόγος για τις ταινίες Static Shock, Supergirl, Superman reboot (όπως και άλλα project για τον ήρωα), αλλά και την σειρά Green Lantern, με όλα τα project να είναι μην είναι καθόλου ασφαλή, όπως έχει ανακοινωθεί.
Μερικές πληροφορίες για αυτά:
Static Shock
Ο Static Shock από την σειρά κόμικ της Milestone Media, θα είχε την δική του ταινία, σε παραγωγή του Michael B. Jordan και σενάριο του Randy McKinnon, που έγραψε για το Disney+ την ταινία Safety.
Η ταινία θα ήταν βασισμένη στο κόμικ που δημιουργήθηκε το 1993 από τους Dwayne McDuffie, Robert L. Washington III και John Paul Leon και το 2000 έγινε και animation σειρά. Ο υπερήρωας Virgil Hawkins, μεταλλάσσεται στον υπερήρωα με το όνομα “Static Shock” όταν κάποια κιβώτια με χημικά ανατινάζονται. Ο Hawkins μπορεί να χειριστεί τον ηλεκτρισμό και τον μαγνητισμό και αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του για καλό.
Superman Reboot
Reboot ταινία Superman από τον σεναριογράφο Ta-Nehisi Coates και τον παραγωγό J.J. Abrams. Ο Coates, συγγραφέας των Between the World and Me και We Were Eight Years in Power: An American Tragedy, αρθρογράφος The New York Times Magazine και The Washington Post, αλλά και κόμικ από τα Black Panther, Captain America θα είχαν επιμεληθεί το σενάριο.
Ο Coates αναφέρθηκε στον πιο θρυλικό υπερήρωα της Αμερικής και …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss