Χαμός θα γίνει στην πέμπτη σεζόν του Cobra Kai – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η σειρά Cobra Kai είχε την τέταρτη σεζόν για την οποία σας αναφέραμε αναλυτικά την άποψη μας, ΧΩΡΙΣ spoilers και κυκλοφόρησε ένα ακόμα trailer για την επερχόμενη πέμπτη σεζόν, που επιστρέφει στις 9 Σεπτεμβρίου
[embedded content]
Έγινε γνωστό πως η ηθοποιός Alicia Hannah-Kim θα ενσωματωθεί ως villain δίπλα στον Thomas Ian Griffith, ως η Kim Da-Eun μια sensei από την Νότια Κορέα, ενώ θα υπάρξει και η αντίστοιχη του Sean Kanan ως Mike Barnes.
Η σύνοψη αναφέρει: «Μετά τα συγκλονιστικά αποτελέσματα του τουρνουά στο All Valley, ο Terry Silver επεκτείνει την αυτοκρατορία του Cobra Kai και προσπαθεί να κάνει το «No Mercy» το μοναδικό στυλ στην πόλη. Με τον Kreese πίσω από τα κάγκελα και τον Johnny Lawrence να αφήνει το καράτε στην άκρη για να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της ζημιάς που έχει προκαλέσει, ο Daniel LaRusso πρέπει να καλέσει έναν παλιό φίλο για βοήθεια».
Πριν λίγο καιρό, ο συνδημιουργός Jon Hurwitz ανέφερε πως η πέμπτη σεζόν βάζει πολύ ψηλά τον πήχη και είναι η πιο φιλόδοξη. Ανυπομονεί για να την δουν οι θεατές και θα έχει πολλές ωραίες εξελίξεις και εκπλήξεις.
Tο σενάριο είναι των Josh Heald (Hot Tub Time Machine), Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg (the Harold and Kumar trilogy), με τους δυο τελευταίους να είναι και στην σκηνοθεσία. Παίζουν οι Mary Mouser, Ralph Macchio, Xolo Maridueña, William Zabka, Martin Cove, κ.α.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Luck
10/08/2022

Το ντοκιμαντέρ για τα σεξουαλικά σκάνδαλα του Armie Hammer
10/08/2022

H υπέροχη ταινία Οι Ζωές Των Άλλων
11/08/2022

Oι πιο ακριβές ταινίες φαντασίας που κατέληξαν σε φιάσκο
10/08/2022

Ο Matthew McC …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss