Champions League πόλο: Ήττα-αποκλεισμός με 10-6 από την Μπρέσια για τον ΝΟ Βουλιαγμένης

ΝΟ Βουλιαγμένης: Στο Euro Cup θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία οι «μπέμπηδες», που ηττήθηκαν με 10-6 από την Ιταλική Μπρέσια στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Champions League.

Στον κρίσιμο αγώνα που έκρινε την πρώτη θέση του Β2 ομίλου, η οποία οδηγεί στην διεκδίκηση του εισιτηρίου για τους ομίλους της διοργάνωσης, ο ΝΟΒ, που υπενθυμίζουμε πως στην Αθήνα δεν μπορούσε να προπονηθεί καθώς είναι κλειστά τα κολυμβητήρια και έτσι πήγε νωρίτερα στη Βουδαπέστη, δεν μπόρεσε να αντέξει στην πίεση της Μπρέσια που προηγήθηκε με προβάδισμα 3 τερμάτων στο ημίχρονο (6-3).

Η ομάδα του Λαιμού δεν κατάφερε να βρει λύσεις στην επίθεση, με την Μπρέσια να αυξάνει κι άλλο την διαφορά στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου (8-4). Ο ΝΟΒ προσπάθησε να αντιδράσει στην τελευταία περίοδο, αλλά δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την ήττα με 10-6.

Πλέον η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (15/11, στις 3μ.μ.) τον δεύτερο του Β1 ομίλου για τις θέσεις 3-4. Θυμίζουμε πως οι ομάδες που δεν θα συνεχίσουν στο Champions League, θα συνεχίσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις στο Euro Cup, με τις θέσεις κατάταξης να τους δίνουν πλεονέκτημα στην διοργάνωση.

Η τελική βαθμολογία του Β2 ομίλου:

  1. Μπρέσια 9
  2. ΝΟ Βουλιαγμένης 6
  3. Οραντέα 3
  4. ΕΝΚΑ 0

*Η ΕΝΚΑ δεν ταξίδεψε στην Βουδαπέστη και έτσι οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, κέρδισαν τους 3 βαθμούς της νίκης, άνευ αγώνος με 10-0.

ΜΠΡΕΣΙΑ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-6

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-1, 2-1, 2-2

Μπρέσια (Αλεξάντρο Μπόβο): Ντε Λούνγκο, Ντόλτσε, Πριεσιούτι 1, Λάζιτς 1, Μπαλζαρίνι, Νικολαΐδης, Ρεντζούτο, Καννέλα 4, Αλεσιάνι 2, Βλαχόπουλος 2, Ντι Σόμμα, Γκίττο, Ρόσσι.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγιε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 3, Τρούλος, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης, Λόζινα 1, Μπάσιτς, Ανδρεάδης.

Διαιτητές: Ορτέγκα (Ισπανία), Τιότζο (Κροατία)

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss