Champions League: Ο Βλαχοδήμος «φρέναρε» την Παρί, η Τσέλσι βροντοφώναξε «παρών»

Champions League: Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν εκπληκτικός κι η Μπενφίκα πήρε βαθμό κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ η Τσέλσι ήταν εντυπωσιακή στο ντέρμπι με τη Μίλαν.

O Έλληνας τερματοφύλακας ήταν ο MVP των «αετών» της Λισαβόνας, οι οποίοι έμειναν αήττητοι για τέταρτο εντός έδρας ματς (3-1-0) κόντρα στους Παριζιάνους.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μέσι και σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο έπαιζαν μονότερμα, αλλά δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον εκπληκτικό Βλαχοδήμο. Κάπως έτσι το αυτογκόλ του Περέιρα επέτρεψε στους γηπεδούχους να πάρουν τον βαθμό. Μάλιστα, στο τέλος είχαν τις στιγμές τους ακόμα και να «κλέψουν» τη στιγμή που η ΠΣΖ έπαιζε φουλ επίθεση.

Στο Λονδίνο, η Τσέλσι, η οποία ήταν με την πλάτη στον τοίχο, έβγαλε αντίσταση και κυριάρχησε στο ντέρμπι με τη Μίλαν. Οι «μπλε» επικράτησαν 3-0 κι έμειναν «ζωντανοί» στη μάχη της πρόκρισης, αναγκάζοντας παράλληλα τους «ροσονέρι» στην πρώτη τους ήττα.
Ο φοβερός και τρομερός, Έρλινγκ Χάλαντ συνεχίζει να «βομβαρδίζει» τα αντίπαλα δίχτυα! Ο Νορβηγός πέτυχε δύο γκολ στο 5-0 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Κοπεγχάγης κι έφτασε τα 28 γκολ σε 22 ματς στη διοργάνωση!

Βήμα πρόκρισης η Σάλτσμπουργκ, πρώτο «τρίποντο» η Λειψία

Η Σαλτσμπουργκ νίκησε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πήρε προβάδισμα για τα νοκ άουτ ματς, ενώ η Λειψία πήρε τους πρώτους της βαθμούς.
Η ομάδα της Αυστρίας δυσκολεύτηκε αλλά έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το «χρυσό» τέρμα για τη Λειψία πέτυχε ο Οκαφόρ με πέναλτι, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι, αλλά να γλιτώνουν το… έμφραγμα στις καθυστερήσεις λόγω VAR. Στο τέταρτο λεπτό του έξτρα χρόνου ο Ντρμιτς σκόραρε για τους φιλοξενούμενους, αλλά το γκολ του δεν μέτρησε σωστά ως οφσάιντ.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντρέ Σίλβα, η Λειψία επικράτησε 3-1 της Σέλτικ και πήρε τους πρώτους βαθμούς στη φετινή διοργάνωση. Ο Πορτογάλος επιθετικός έκανε τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς σημείωσε δύο τέρματα, δίνοντας το «τρίποντο» στην ομάδα του κόντρα στην ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου.
Η 3η αγωνιστική του Champions League

Τρίτη 4 Οκτωβρίου
1ος Όμιλος

Λίβερπουλ – Ρέιντζερς 2-0 (7′ Αλεξάντερ-Άρνολντ, 53′ πεν. Σαλάχ)

Άγιαξ – Νάπολι 1-6 (9′ Κουντούς / 18′ 47′ Ρασπαντόρι, 33′ Ντι Λορέντσο, 45′ Ζιελίνσκι, 63′ Κβαρατσχέλια, 81′ Σιμεόνε)

ΟΜΑΔΕΣ Β. Ν-Ι-Η ΓΚΟΛ

Νάπολι 9 3-0-0 13-2
Λίβερπουλ 6 2-0-1 5-5
Αγιαξ 3 1-0-2 6-8
Ρέιντζερς 0 0-0-3 0-9

2ος Όμιλος

Πόρτο – Λεβερκούζεν 2-0 (69′ Σανουσί, 86′ Γκαλένο)

Μπριζ – Ατλέτικο Μ. 2-0 (36′ Σογουά, 62′ Τζουτγκλά)

ΟΜΑΔΕΣ Β. Ν-Ι-Η ΓΚΟΛ

Μπριζ 9 3-0-0 7-0
Πόρτο 3 1-0-2 3-6
Λεβερκούζεν 3 1-0-2 2-3
Ατλέτικο Μ. 3 1-0-2 2-5

3ος Όμιλος

Μπάγερν Μονάχου – Πλζεν 5-0 (7′, 50′ Σανέ, 13′ Γκνάμπρι, 21′ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss