Χαραλαμπίδης – #metoo: Πάντα ήταν περιπτώσεις ανθρώπων που αυτοανακηρύχθηκαν σε βασιλιάδες

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και όταν η συζήτηση έφτασε γύρω από το #metoo και τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο ηθοποιός θέλησε να τονίσει κάτι συγκεκριμένο.

«Αυτό θα το κρίνει η Δικαιοσύνη»

Αρχικά, ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε: «Δεν είναι σωστό δύο άνθρωποι που είναι πεσμένοι κάτω να τους κρίνουμε σε σχέση με το ηθικό δικαστικό κομμάτι. Αυτό θα το κρίνει η Δικαιοσύνη. Όμως, είναι δύο προσωπικότητες που καλλιτεχνικά αποθεώθηκαν. Εγώ κρίνω αυτό, όχι όλο το άλλο».

«Ας τσεκάρουμε, λοιπόν, γιατί είσαι ο καλύτερος ηθοποιός της Ελλάδας;»

Και συμπλήρωσε: «Πάντα ήταν περιπτώσεις ανθρώπων που αυτοανακηρύχθηκαν σε βασιλιάδες. Δηλαδή, πώς μπορεί κάποιος να λέει για τον εαυτό του “είμαι ο καλύτερος ηθοποιός της Ελλάδας”; Ας τσεκάρουμε, λοιπόν, γιατί είσαι ο καλύτερος ηθοποιός της Ελλάδας; Τις διαχρονικές σου επιτυχίες, τις καλλιτεχνικές σου επιτυχίες και τις εισπρακτικές σου».

«Όταν λέει κάποιος είμαι ο μεγαλύτερο ηθοποιός, σημαίνει ότι έχεις κάνει 7 σίριαλ διαχρονικά»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης συνέχισε λέγοντας: «Όταν λέει κάποιος είμαι ο μεγαλύτερο ηθοποιός, σημαίνει ότι έχεις κάνει 7 σίριαλ διαχρονικά -γιατί αν σκεφτούμε δουλειές των ανθρώπων αυτών η διαχρόνικότητά τους είναι πάρα πολύ μικρή. Άλλο κάνω φέτος μια σειρά και σκίζει και σε δύο χρόνια δεν το ξέρει κανένας».

«Όταν βγαίνει κάποιος στο επάγγελμα και λέει “Είμαι ο μεγαλύτερος ηθοποιός της Ελλάδας” και το λέει μόνος του, καταρχήν εισπράττει την ειρωνεία των συναδέλφων»

«Και πώς φαίνεται η διαχρονικότητα; Από τις επαναλήψεις. Όταν βγαίνει κάποιος στο επάγγελμα και λέει “Είμαι ο μεγαλύτερος ηθοποιός της Ελλάδας” και το λέει μόνος του, καταρχήν εισπράττει την ειρωνεία των συναδέλφων. Εγώ σπάω πλάκα», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Αυτός είναι ένας εκβιασμός στον χώρο του επαγγέλματος, είναι μια ηθική παρενόχληση στον επαγγελματικό χώρο»

«Ελευθερία λόγου είναι ότι λέω ό,τι θέλω για τον εαυτό μου, ότι μπορώ να λέω κάτι για τον εαυτό που δεν σε βλάπτει. Ότι αναγκάζω τους συναδέλφους να συμφωνήσουν με ό,τι λέω, αυτό είναι κάτι άλλο. Αυτός είναι ένας εκβιασμός στον χώρο του επαγγέλματος, είναι μια ηθική παρενόχληση στον επαγγελματικό χώρο», τόνισε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο ταλαντούχος ηθοποιός:

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss