Χάρι και Μέγκαν: Γιατί δεν θα επισκεφθούν τη βασίλισσα Ελισάβετ στη Σκωτία

Νέα σενάρια για τις ταραγμένες σχέσεις στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι «απίθανο» να επισκεφθούν τη βασίλισσα στο κάστρο Μπαλμόραλ κατά τη σύντομη περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Χάρι και η Μέγκαν όλα δείχνουν οτι δεν θα επισκεφθούν τη βασίλισσα στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας, κατά τη σύντομη περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη την επόμενη εβδομάδα, εν μέσω της συνεχιζόμενης διαμάχης με το Υπουργείο Εσωτερικών για την ασφάλεια του ζεύγους.
Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ που επισκέφθηκαν για τελευταία φορά το Μπαλμόραλ το 2018, λέγεται ότι δεν σχεδιάζουν να παρευρεθούν στο κτήμα των Highlands όπου η 96χρονη μονάρχη αναμένεται να παραμείνει τις επόμενες εβδομάδες, καθώς αυξάνονται οι ανησυχίες για την υγεία της. Η βασίλισσα πιστεύεται ότι θα περάσει τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο στο καταφύγιό της στα ορεινά, όπου θα συνοδεύεται από άλλα μέλη της οικογένειάς της, όπως ο Ουίλιαμ, η Κέιτ και τα παιδιά τους.

Ανησυχίες για τη βασίλισσα Ελισάβετ
Το περιβάλλον της «εξετάζει προσεκτικά» εάν είναι σε φόρμα για να παρακολουθήσει τους Αγώνες Braemar το επόμενο Σαββατοκύριακο καθώς αυξάνονται οι ανησυχίες για τα ζητήματα κινητικότητάς της, σύμφωνα με την εφημερίδα Mail on Sunday. Οι Αγώνες των Χάιλαντ, στους οποίους συμμετέχουν συχνά η Βασίλισσα και ο πρωθυπουργός είναι συνήθως το αποκορύφωμα στο ημερολόγιο της. Ο φετινός διαγωνισμός είναι ο πρώτος που διεξάγεται από την έναρξη της πανδημίας.

Μια πηγή αποκάλυψε ότι η βασίλισσα επιθυμεί να παρευρεθεί εάν το επιτρέψει η υγεία της. Η τελευταία φορά που εθεάθη δημόσια ήταν στις 21 Ιουλίου, όταν πέταξε από το αεροδρόμιο του Αμπερντίν για να ξεκινήσει τις ετήσιες διακοπές της στο Μπαλμόραλ Η πηγή πρόσθεσε ότι το τελευταίο δεκαπενθήμερο, η Αυτού Μεγαλειότητα ήταν στην ευχάριστη θέση να δέχεται «οικογενειακούς επισκέπτες» στο κτήμα της στη Σκωτία, καλωσορίζοντας «πολλά δισέγγονα».

Η Telegraph αναφέρει ότι το ζευγάρι εξακολουθεί να περιμένει αποφάσεις σχετικά με την ασφάλειά του ενώ βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, προτού αποφασίσει εάν θα ταξιδέψει «εκτός προγράμματος». Μια επιτροπή του Υπουργείου Εσωτερικών έχει επίσης οριστεί για να αποφασίσει εάν πληρούν τις προϋποθέσεις για προστασία από τη Μητροπολιτική Αστυνομία.
Στις 5 Σεπτεμβρίου, οι Σάσεξ θα ταξιδέψουν από …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss