Χάρι-Μέγκαν: Δεν σεβάστηκαν ούτε την Ελισάβετ -Το τρικ που την εκθέτει

Δεν έχουν τέλος οι αντιδράσεις για το ντοκυμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix

Κάθε μέσω προκειμένου να περάσουν τις απόψεις τους μεταχειρίστηκαν – σύμφωνα με Βρετανούς επικοινωνιολόγος – ο πρίγκιπας Χάρι και η Μεγκαν Μαρκλ στο αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ τους στο Netflix
Ειδικότερα σύμφωνα με την ειδικό Susie Ashfield το ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix επεξεργάστηκε την ομιλία για τα 21α γενέθλια της Βασίλισσας «για να αλλάξει εντελώς το νόημα της δήλωσης».

Τα τρία πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ προβλήθηκαν την περασμένη Πέμπτη, προσφέροντας στους τηλεθεατές μια… ματιά στη ζωή του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, ενώ συζήτησαν για τη βρετανική μοναρχία και την Κοινοπολιτεία.

Μιλώντας στο TikTok, η Susie Ashfield σημείωσε ότι στο πρώτο επεισόδιο, η ομιλία της Βασίλισσας – στην οποία δήλωσε ότι «όλη της η ζωή, είτε μεγάλη είτε σύντομη, θα είναι αφιερωμένη στην υπηρεσία σας και στην υπηρεσία της μεγάλης αυτοκρατορικής μας οικογένειας που ανήκουμε όλοι» μονταρίστηκε αφαιρώντας το σημείο «θα είναι αφιερωμένη στην υπηρεσία σας».

Η κίνηση αυτή σύμφωνα με τους ειδικούς έγινε διότι οι Σάσσεξ δεν έκαναν αυτό που έκανε η βασίλισσα Ελισάβετ καθώς απαρνήθηκαν τα καθήκοντά τους ενώ όσον αφορά τη βασιλική οικογένεια θέλουν να δείξουν στο κοινό ότι μόνο αυτό απασχολεί τους γαλαζοαίματος αδιαφορώντας για το έθνος. …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss