Χάρης Ρώμας: «Μιλήσαμε με την Ελισάβετ και μου είπε ότι υπήρξε παραποίηση των λεγομένων της»

Ο Χάρης Ρώμας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε τόσο στις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που ξεσήκωσαν «θύελλα» αντιδράσεων όσο και στο πρόσφατο βίντεο της Σοφίας Μουτίδου που αποδοκιμάστηκε από τους χρήστες του διαδικτύου.

Η γνώμη του Χάρη Ρώμα αναφορικά με τα λεγόμενα της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι ότι δεν ήταν πρόθεσή της να υπερασπιστεί τον Πέτρο Φιλιππίδη και πως διατύπωσε λάθος την άποψή της, δίχως να ολοκληρώσει τη σκέψη της.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε: «Γνωριζόμαστε στον χώρο. Η Κωνσταντινίδου και η Καρύδη που έγιναν θέμα είναι γνωστό ότι διέπονται από ηθικές αρχές. Η Ελισάβετ από διολίσθηση ή από λάθος διατύπωση είπε κάτι που δεν στέκει, ότι έχουμε όλοι οι άνθρωποι αδυναμίας. Μιλήσαμε με την Ελισάβετ και μου είπε ότι υπήρξε παραποίηση των λεγομένων της».

«Θέλω να κρατάω μία απόσταση»

Στη συνέχεια, μιλώντας για τη Σοφία Μουτίδου και το τελευταίο της βίντεο στο Youtube που έγινε πόλος έλξης αυστηρής κριτικής, ο Χάρης Ρώμας ανέφερε: «Αποφεύγω να βλέπω και να σχολιάζω δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου με το “Καφέ της Χαράς” που δεν έπαιξε δημιουργήθηκαν διάφορες ίντριγκες και θέλω να κρατάω μία απόσταση».

«Επειδή δεν το είδα ολοκληρωμένο – και ούτε θέλω – αυτό το το κομμάτι που είδα που λέει ότι οι ομοφυλόφιλοι θέλουν στρέιτ άνδρες δεν ξέρω που απέβλεπε. Δεν έχει δίκιο αυτό πιστεύω», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss