Χάρης Τζωρτζάκης: Ετοιμάζει ταινία μικρού μήκους για τον θάνατο του παιδιού του

Ο Χάρης Τζωρτζάκης και η σύζυγός του έχασαν το μωρό τους στον έβδομο μήνα της κύησης, γεγονός που τους συγκλόνισε. Γι’ αυτόν τον λόγο μάλιστα, ο ηθοποιός, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Το πρωινό», αποφάσισε να δημιουργήσει μια ταινία μικρούς μήκους η οποία θα αφορά στο θέμα.

«Θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα τον Νοέμβρη»

Αρχικά, ο ηθοποιός είπε: «Θα κάνουμε μια ταινία μικρού μήκους γι’ αυτό το θέμα. Θα παίζει ο Χάρης Φραγκούλης και θα το σκηνοθετεί ο Ανδρέας Κοντόπουλος, οι οποίοι είναι πολύ φίλοι μου. Θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα τον Νοέμβρη».

«Προχώρησε πάρα πολύ η εγκυμοσύνη και στο τέλος γεννήθηκε ένα παιδί νεκρό»

Και αμέσως μετά, εξομολογήθηκε: «Αυτό είχε συμβεί πριν από πέντε χρόνια. Ήταν η πρώτη μας απόπειρα να γίνουμε γονείς. Προχώρησε πάρα πολύ η εγκυμοσύνη και στο τέλος γεννήθηκε ένα παιδί νεκρό για πολλούς λόγους, που θα ειπωθούν στην ταινία».

«Έχω την ανάγκη να το πω γιατί πραγματεύεται ζητήματα όπως αυτό της άμβλωσης»

Και συμπλήρωσε: «Έχω την ανάγκη να το πω γιατί πραγματεύεται ζητήματα όπως αυτό της άμβλωσης. Έπρεπε να κάνουμε εξετάσεις κάθε δύο εβδομάδες που στοίχιζαν 400-500 ευρώ. Και σκεφτόμουν τι θα έκανα αν δεν μπορούσα να τις πληρώσω;».

«Το δημόσιο σύστημα δεν το πληρώνει αυτό»

«Το δημόσιο σύστημα δεν το πληρώνει αυτό και μετά βγαίνουν και λένε γιατί δεν κάνουμε παιδιά. Είναι και αυτό κάτι που πραγματεύεται η ταινία», κατέληξε.

Δείτε όσα είπε ο ηθοποιός:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss