Χατζηπαναγιώτης: H πρώτη πολύ δύσκολη στιγμή με την Δανάη ήταν όταν επιστρέφαμε από ένα ταξίδι στο Πήλιο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ1.

Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στη μακρόχρονη σχέση με την Βίκυ Σταυροπούλου καθώς και την αδυναμία που τρέφει στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα.

«Ένα παιδί μπορεί και να είχε μπερδευτεί τότε αλλά η αγάπη τα φτιάχνει όλα!»

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εξομολογήθηκε: «H πρώτη πολύ δύσκολη στιγμή με την Δανάη ήταν όταν επιστρέφαμε από ένα ταξίδι στο Πήλιο και το θυμάμαι σαν τώρα. Είχαμε περάσει πάρα πολύ ωραία για μια εβδομάδα. Μπαίνοντας στην Αθήνα, η Δανάη ήταν στο πίσω κάθισμα, περίπου πέντε χρονών και μου λέει “να σε ρωτήσω κάτι; Μπορώ να σε λέω μπαμπά;”. “Φυσικά, το ρωτάς;” της λέω. Βέβαια ο μπαμπάς υπάρχει και είναι ο Νώντας. Ένα παιδί μπορεί και να είχε μπερδευτεί τότε αλλά η αγάπη τα φτιάχνει όλα! Θέλει χρόνο, ναι και υπομονή».

«Αιφνιδιάστηκα λίγο, αλλά νομίζω ότι πέρασε»

Ο γνωστός ηθοποιός, αμέσως μετά είπε: «Όταν μου έκανε αυτή την ερώτηση, τα έχασα λίγο. Αιφνιδιάστηκα λίγο, αλλά νομίζω ότι πέρασε. Συνήθως πια, αλλά και μικρούλα, με φωνάζει Χρήστο. Η αγάπη όμως ήταν αγάπη προς μπαμπά όπως και η σχέση ήταν προς μπαμπά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss