Χωρίς τέλος η τρέλα του Star Wars: Πουλάνε ολόχρυσες μάσκες Darth Vader για 1,4 εκατ. δολάρια

Την αγάπη τους για τη σειρά ταινιών Star Wars έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν οι θαυμαστές της βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ένα κοσμηματοπωλείο στο Τόκιο πουλάει ολόχρυσες μάσκες 24 καρατίων του Darth Vader έναντι 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι μάσκες δημιουργήθηκαν για την επέτειο των 40 ετών από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας Star Wars. Οι διαστάσεις των μασκών είναι φυσικού μεγέθους, καθώς έχουν 26,5 εκατοστά πλάτος και 30 εκατοστά ύψος. Ωστόσο, το κοσμηματοπωλείο τονίζει πως δεν είναι σχεδιασμένες για να φοριούνται, καθώς ζυγίζουν 15 κιλά, ενώ δεν διαθέτουν και άνοιγμα για το κεφάλι.

Οι χρυσές μάσκες του Darth Vader είναι το ακριβότερο αναμνηστικό που έχει δημιουργηθεί ως αφιέρωση στο σύμπαν του Πολέμου των Άστρων, αν και δεν είναι το ακριβότερο που έχει δημιουργήσει το συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο, καθώς το 2013 δημιούργησε ένα χρυσό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Disney αξίας 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο διευθυντής marketing του κοσμηματοπωλείου αποκάλυψε πως χρειάστηκε η συνεργασία 10 χρυσοχόων επί τρεις μήνες για να δημιουργηθεί η πρωτότυπη μάσκα.

Οι …ευκατάστατοι αγοραστές, ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουν 3 μήνες μετά την παραγγελία τους μέχρι να τις αποκτήσουν.

 

More Stories
Επίσημη η εξαγορά του Taxibeat από το mytaxi
%d bloggers like this: