Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη: «Έχω πάρει πολλή αγάπη από τους Κρητικούς»

Η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, την οποία απολαμβάνουμε στον ρόλο της «Αργυρώς» στον «Σασμό», μίλησε για τα γούρια της, για το γεγονός ότι τη θεωρούν σνομπ, τον «θάνατό» της στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και την εμπειρία της επιτυχημένη σειρά του Alpha.

Η δήλωση της για τον «θάνατό» της στη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες»

Αρχικά, η ταλαντούχα ηθοποιός: «Δεν ήθελα να φύγω από τις “Άγριες Μέλισσες”, αλλά έπρεπε να φύγω. Δεν μου έλειψε η δουλειά, γιατί και για μένα έκανε τον κύκλο της, αλλά μου έλειψαν τα παιδιά».

«Η Κρήτη είναι σαν άλλη χώρα»

Και συνέχισε λέγοντας η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη: «Έχω πάρει πολλή αγάπη από τους Κρητικούς. Η Κρήτη είναι σαν άλλη χώρα. Είχα μια μεγάλη αγάπη στο νησί, είναι κάποια μέρη που σε μαγνητίζουν με την ενέργειά τους».

Και είπε επίσης: «Η ιστορία έχει αγάπη, αίμα είναι μία απαγορευμένη αγάπη σαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα».

Τι είπε για την χρήση των δύο επιθέτων της;

Για τα δύο της επίθετα η ηθοποιός ανέφερε ότι χρησιμοποιεί και τα δύο μετά την απώλεια της μητέρας της, καθώς το Φαμέλη ήταν το πατρικό της.

«Μου έστελναν φωτογραφίες κακοποιημένες γυναίκες»

Ακόμη, περιέγραψε τα έντονα συναισθήματα που βίωσε γυρίζοντας τη μικρού μήκους ταινία της Lacta που έγινε viral με τίτλο «Μη με αφήσεις ποτέ». Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Μου έστελναν φωτογραφίες κακοποιημένες γυναίκες. Ήταν δύσκολη εβδομάδα. Αν ήταν δύσκολη για εμένα, τι να πουν κι αυτές οι γυναίκες».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss