Χριστίνα Μπόμπα: «Το τι θα πει ο κόσμος με αφήνει αδιάφορη»

Χριστίνα Μπόμπα: Η νέα καθημερινότητα της ως μητέρα, οι δυσκολίες της εγκυμοσύνης και το ενδεχόμενο μιας ταξιδιωτικής εκπομπής

Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τη νέα της ζωή ως μητέρα δίδυμων κοριτσιών, για την τηλεόραση και τη νέα εκπομπή με τον Σάκη Τανιμανίδη.
Για εκείνη η πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της ήταν «παιχνίδι». «Δε με τρόμαξε καθόλου ότι ήταν ένα προβεβλημένο πρόσωπο, δε με άφησε ο ίδιος. Η σχέση μας ήταν ήρεμη και εύκολη. Δεν χρειάστηκε ποτέ να προβληματιστώ για την προβολή του», είπε αρχικά η influencer.

Μάλιστα για τη ζωή της με τον παρουσιαστή αλλά και την καθημερινή προβολή τους στα social media, απάντησε αφοπλιστικά λέγοντας «Πέρασα από όλα τα στάδια της προβολής σαν ψυχολογία και σαν σκέψεις. Μετά από πολύ καιρό, αρκετή σκέψη και ψυχανάλυση, έχω καταλάβει ότι η ζωή είναι μικρή. Μου αρέσει να ταξιδεύω, να δημιουργώ υλικό και να το προβάλλω στα media. Έμαθα να ξεπερνάω αυτά που λένε οι άλλοι. Μετά από κάποιο διάστημα δεν αποφάσισα ποτέ το τι θα κάνω με βάση το τι θα πει ο κόσμος. Το έχω αφήσει πίσω μου αυτό, με αφήνει αδιάφορη».

Η νέα ζωή της Χριστίνας Μπόμπα ως μητέρα

Η Χριστίνα Μπόμπα αναφέρθηκε και στη νέα της ζωή ως μητέρα και την αλλαγή στην καθημερινότητά της. «Μπαίνει μια νέα ταυτότητα μπροστά από όλες τις υπόλοιπες. Η ‘μητέρα’ είναι το πρώτο και μετά τα άλλα μπαίνουν στη σειρά τους. Καλείσαι να έχεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου για να δίνεις παράδειγμα στα παιδιά σου».
Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε επισήμανε «Το ήθελα πολύ και το προσπάθησα, δεν ερχόταν εύκολα. Ήμουν έτοιμη. Η εγκυμοσύνη ήταν εύκολη. Αυτό που ήταν απαιτητικό ήταν οι πρώτοι δύο μήνες ζωής των κοριτσιών. Ενώ ζεις την απόλυτη ευτυχία, μέσα μου ήταν τόσο έντονη η ευθύνη του να τα καταφέρω με δύο μωρά που ήταν δύσκολο. Ευτυχώς είχα τη δυνατότητα να κάτσω στο σπίτι για έναν χρόνο και με τη βοήθεια του Σάκη, αφοσιώθηκα σε αυτό πλήρως».

Οι συζητήσεις για τηλεοπτική εκπομπή

Σχετικά με το αν έχει δεχθεί πρό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss