Χριστίνα Παππά: «Έχουν συμβεί διάφορα πράγματα στη ζωή μου»

Η Χριστίνα Παππά φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Open Weekend” με την Ελένη Τσολάκη κι αποκάλυψε πως έχασε τον γιο της για περίπου δύο ώρες στο Asia Express. Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε στη σύντροφό του, αλλά και στο μεγάλωμα του παιδιού τους. Τέλος, η Χριστίνα Παππά τόνισε πως έχει μάθει στη ζωή της να δίνει δεύτερες ευκαιρίες και να συγχωρεί.

Χριστίνα Παππά - «Ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία» | in.gr

«Είναι ο τέλειος μπαμπάς, τον θαυμάζω πάρα πολύ»

«Όχι επειδή είναι παιδί μου, αλλά είναι ο τέλειος σύζυγος, τέλειος πατέρας. Τώρα θα βάλω τα κλάματα για το παιδί μου, συγκινούμαι. Είναι ο τέλειος μπαμπάς, τον θαυμάζω πάρα πολύ. Συγγνώμη από τότε που πήγα και μετά έχουν συμβεί στη ζωή μου διάφορα πράγματα, που με κάνουν υπερευαίσθητη. Δεν θα ήθελα να τα συζητήσω», εξομολογήθηκε η Χριστίνα Παππά.

Χριστίνα Παππά: Σε εκδήλωση με τον γιο και τη νύφη της

«Τον είχα κάνει σαν να είναι το φιλαράκι μου, ο αδερφός μου κι ο γιος μου»

Και πρόσθεσε η Χριστίνα Παππά: «Είμαι πολύ περήφανη για το παιδί μου, είναι ο τέλειος σύντροφος, ο τέλειος μπαμπάς, όλα. Στην αρχή με αντιμετώπιζε σαν κούκλα. Μετά έκανε μια εγχείρηση, ταράχτηκα και κατάλαβα τη μητρότητα. Μεγαλώσαμε μαζί. Είμαστε φίλοι, είμαι μάνα. Στην πορεία χάθηκε αυτό η μητέρα, οι συμβουλές, το αυστηρή. Τον είχα κάνει σαν να είναι το φιλαράκι μου, ο αδερφός μου κι ο γιος μου».

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss