Χριστίνα Παππά: Είχα στη ζωή μου ευκαιρίες

Πολύ χαρούμενη είναι αυτή την περίοδο η Χριστίνα Παππά που ανυπομονεί να γίνει γιαγιά καθώς ο γιος της, Δημήτρης, και η Άννα Μπεζάν περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Για τα ευχάριστα αυτά νέα, αλλά και για την καριέρα που θα μπορούσε να είχε κάνει στο Παρίσι μίλησε η ίδια στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

«Όταν μου είπε ο γιος μου ότι θα γίνει μπαμπάς ήταν λίγο σοκ, είναι υπέροχο όμως»

«Έχω 16 χρόνια διαφορά με τον γιο μου, είναι όλη μου η ζωή. Όταν μου είπε ο γιος μου ότι θα γίνει μπαμπάς ήταν λίγο σοκ, είναι υπέροχο όμως. Ήδη έχω πάρει κάποια πράγματα για το εγγόνι μου» είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Παππά.

Όπως εξομολογήθηκε στη συνέχεια η Χριστίνα Παππά, δεν ήταν ένα από τα παιδικά της όνειρα να γίνει ηθοποιός. «Όταν ήμουν μικρή είχα έρωτα με την Αλίκη. Και τώρα, αν παίζει ταινία της, δε βγαίνω από το σπίτι. Όταν τη γνώρισα ήταν απίστευτος άνθρωπος. Η Αλίκη μού έλεγε ότι αν σταματήσουν να ασχολούνται μαζί σου, τελείωσες», είπε η ίδια.

«Είχα πρόταση να μείνω στο Παρίσι, με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, αλλά είχα μικρό παιδί»

«Στην Ιταλία έτρωγα τον πρώτο χρόνο πόρτες και μετά ξεκίνησα να παίζω σε σειρές, έκανα ταινίες, με γνώριζε ο κόσμος, πήγαινα σε εκπομπές». Και πρόσθεσε: «Είχα πρόταση να μείνω στο Παρίσι, με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, αλλά είχα μικρό παιδί. Είχα στη ζωή μου ευκαιρίες», είπε επίσης η Χριστίνα Παππά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss