Χριστίνα Παππά: Ο μπαμπάς του Δημήτρη απλά ήταν αδιάφορος

Με αφορμή την πρόσφατη συμμετοχή στο “Asia Express” μίλησε η Χριστίνα Παππά στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια αλλά και την σχέση που διατηρεί σήμερα ο αγαπημένος της γιος, Δημήτρης με τον πατέρα του.

  • Έχετε μιλήσει και για δύσκολα παιδικά χρόνια. Υπάρχει έτσι κάποια εμπειρία που έχει χαραχτεί στη μνήμη σας;

Δεν έχει καμία σχέση με την έννοια πέρασα δύσκολα, απλά υπήρξα πολύ καταπιεσμένη από το σπίτι μου. Δεν με άφηναν να πάω ούτε μέχρι τη γωνία του σπιτιού γι’ αυτό και όταν ήμουν μικρή το έσκασα από το σπίτι μόνη μου. Η καταπίεση στα παιδιά δεν είναι ό,τι καλύτερο και πρέπει σε όλα τα πράγματα να υπάρχει ένα μέτρο. Δεν χρειάζεται ούτε πολλή καταπίεση αλλά ούτε και απεριόριστη ελευθερία.

  • Με βάση αυτό το βίωμα λοιπόν προσπαθήσατε να είστε τελείως διαφορετική ως μητέρα;

Ναι ακριβώς. Δεν σημαίνει ότι με τον Δημήτρη ήμουν απόλυτα ελαστική απλά πιστεύω ότι και τα παιδιά χρειάζονται τον χρόνο τους.

  • Η σχέση του Δημήτρη με τον πατέρα του;

Η σχέση του Δημήτρη με τον πατέρα του δεν ήταν καλή. Δεν είχαν καθημερινή τριβή. Ήταν μία σχέση που απλά ήταν ο μπαμπάς του, αυτό. Χωρίς να σημαίνει ότι είναι κακός άνθρωπος. Απλά ήταν αδιάφορος. Όπως εγώ μεγάλωσα χωρίς τον μπαμπά μου έτσι και ο γιος μου μεγάλωσε χωρίς τον μπαμπά του.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss