Christmas glam: 10 κομψά μανικιούρ όλο λάμψη για τα Χριστούγεννα

Βάλε glitter, πετράδια και shimmer σε οποιοδήποτε μανικιούρ και μετάτρεψέ το στο απόλυτο nail art των Χριστουγέννων.

Αν είσαι beauty enthusiast, ξέρω ότι οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι ίσως η αγαπημένη σου εποχή. Λατρεύεις τη λάμψη στο μακιγιάζ, τα εντυπωσιακά χτενίσματα με hair accessories, αλλά και τα nail art που προτείνουν οι experts και τα οποία είναι μέσα στο glitter και το shimmer.
Ε, λοιπόν, σήμερα είναι η μέρα σου. Γιατί; Διότι σου έχω τα καλύτερα μανικιούρ που θα ολοκληρώσουν το look των Χριστουγέννων με τον πιο κομψό τρόπο.

Christmas glam: 6 glitter βερνίκια και 6 μανικιούρ για λαμπερές εμφανίσεις
Τα Χριστούγεννα μπορείς να «παίξεις» με όλα τα χρώματα
Η αλήθεια είναι πως το κόκκινο, το μπορντό και το κυπαρισσί είναι κατ’ εξοχήν χειμερινές αποχρώσεις για τα νύχια, αλλά προτείνονται κυρίως τα Χριστούγεννα. Με τις απαραίτητες δόσεις glitter, φυσικά.

https://www.instagram.com/p/CmEjFlLqze_

Αυτό φέτος δεν είναι απαραίτητο. Δηλαδή, μπορείς να «παίξεις» και με nude και με μπλε βερνίκια στα νύχια σου προσθέτοντας λάμψεις και κάνοντας αυτόματα πιο γιορτινό το μανικιούρ σου. Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery 10 υπέροχες προτάσεις για το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ; Ξέρω ότι ήδη έχεις κλείσει το ραντεβού στη μανικιουρίστ, οπότε πρέπει να πας προετοιμασμένη και να μην ψάχνεσαι τελευταία στιγμή. Κάνε το scroll σου με την ησυχία σου και… καλά Χριστούγεννα!

Πώς θα αφαιρέσεις το glitter από τα νύχια
Αφού πήρες μια γεύση για το τι θα κυριαρχήσει στον κόσμο του nail art τα Χριστούγεννα, θα είδες ότι μιλάμε για πολύ glitter. Και όλες ξέρουμε ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να αφαιρέσουμε από τα νύχια το glitter.
Όταν, λοιπόν, έρθει αυτή η ώρα, θα πρέπει να ακολουθήσεις τη διαδικασία για την αφαίρεση του ημιμόνιμου μανικιούρ. Τα βήματα είναι τα εξής παρακάτω:

Εμπότισε με ασετόν μικρά κομμάτια βαμβάκι και τοποθέτησέ τα πάνω σε κάθε νύχι. Άσε τα για περίπου 5 λεπτά.
Έπειτα, αφαίρεσε τα κομμάτια βαμβακιού.
Πέρασε με έναν δίσκο ντεμακιγιάζ εμποτισμένο σε ασετόν τα νύχια για να φύγουν τα υπ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss