Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Δεν θα ξανακάνω τηλεόραση μετά το «Maestro»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στην εκπομπή «Τετ α τετ», όπου ξεκαθάρισε ότι η τηλεόραση τελειώνει γι’ αυτόν, μόλις ολοκληρωθεί η σειρά «Maestro» στο Mega.

«Αυτό είναι τρομερά χρονοβόρο και ψυχοφθόρο»

«Όταν τελειώσει τo Μaestro, δε θα ξανακάνω τηλεόραση. Δε γίνεται. Ανακάλυψα στο Maestro ότι έχω κι εγώ αλλάξει. Ειδικά μετά τις ταινίες, ο τρόπος που χειρίζομαι τα πράγματα, δεν είναι τόσο ο τηλεοπτικός τρόπος, είναι ο κινηματογραφικός τρόπος. Αυτό είναι τρομερά χρονοβόρο και ψυχοφθόρο», είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η πιο σκληρή σκηνή του Maestro και το επόμενο  επαγγελματικό του βήμα - ΤΟ ΒΗΜΑ

«Είχε κλείσει η σκέψη για την επιστροφή στην τηλεόραση»

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είπε ότι είχε αποφασίσει πολύ καιρόν πριν να σταματήσει την τηλεόραση, αλλά η απόφασή του άλλαξε λόγω κορονοϊού και έτσι αποφάσισε να πει το «ναι» στο Mega και να κάνει το «Maestro».

«Είχε κλείσει η σκέψη για την επιστροφή στην τηλεόραση. Αυτό άλλαξε λόγω κορονοϊού, γιατί ετοίμαζα την ταινία που θα έκανα. Και ενώ ήταν όλα έτοιμα, ήρθε η πανδημία, έκλεισε ο κινηματογράφος και περίμενε να περάσει όλο αυτό για να ξεκινήσουμε. Και επειδή καθυστερούσε, είχα το Maestro και σκέφτηκα να το κάνω μία μίνι σειρά γιατί μου ζητούσαν να κάνω κάτι στην Ελλάδα», είπε ο ίδιος.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ένας από τους λόγους που έβαλα τους Παξούς είναι για να είμαστε πιο προστατευμένοι από την πανδημία. Γράφοντάς την είδα τι ενδιαφέρον έχουν αυτοί οι ήρωες σεναριακά. Είχα πέσει ακριβώς μέσα και οι ηθοποιοί το ανέβασαν πάρα πολύ».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας βάζει στον κόσμο του Maestro

«Την πήρα μια μέρα τηλέφωνο και της είπα ότι γράφω μια σειρά και εάν θέλει να το διαβάσει»

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε επίσης αναφορά και στη συνεργασία με την Χαρούλα Αλεξίου στο «Maestro» και τόνισε ότι η γνωστή τραγουδίστρια που παίζει στο τηλεοπτικό σίριαλ του Mega δέχτηκε να συμμετέχει στη σειρά όταν της έστειλε να διαβάσει τον ρόλο της.

«Έγραφα το 2ο επεισόδιο και είχα δει μία συνέντευξη της Χάρις Αλεξίου. Αποφάσισα να δοκιμάσω, έκανα μια έρευνα μόνος μου για το πώς μιλούσε. Την πήρα μια μέρα τηλέφωνο και της είπα ότι γράφω μια σειρά και εάν θέλει να το διαβάσει. Της το στέλνω, για να πω την αλήθεια, έγραψα το τρίτο επεισόδιο πάνω στην Χάρις και της το στέλνω», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Μετά από δύο ημέρες με παίρνει και μου λέει “Βρε αγόρι μου, δεν γνωριζόμαστε. Αυτή είμαι εγώ!”. Μόλις βγαίναμε από το lockdown και ήθελε να κάνει πράγματα», ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss