Χριστόψαρο με χόρτα στον φούρνο του Λευτέρη Λαζάρου | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ο Λευτέρης Λαζάρου μας δείχνει βήμα βήμα πως να φτιάξουμε Χριστόψαρο με χόρτα στον φούρνο:

Για το ψάρι:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στη λειτουργία του γκριλ. Σε ένα μεγάλο ταψί βάζουμε τον ζωμό λαχανικών, το ελαιόλαδο, τα 8 γρ. από το αλάτι, το πιπέρι, το ξύσμα λάιμ και τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε. Βάζουμε το χριστόψαρο στο ταψί και το αλατίζουμε από όλες τις μεριές με το υπόλοιπο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss