Χρήστος Λούλης: «Όταν κάνεις κακό με την θέληση σου, φεύγει από τα όρια της αδυναμίας»

O Χρήστος Λούλης το πρωί της Τετάρτης (15/9) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε και για τις δηλώσεις της επίσης ηθοποιού Ελισάβετ  Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Όλοι βγαίνουμε και λέμε πάρα πολλά πράγματα και μπορεί να κάνουμε και κάποιο λάθος»

Σ΄αυτή την ερώτηση των παρουσιαστών της εκπομπής, ο ηθοποιός, τον οποίο βλέπουμε να συμμετέχει στην επιτυχημένη ταινία της Γιελένας Πόποβιτς, «Ο άνθρωπος του Θεού» (“Man of God”), που εξιστορεί τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, είπε: «Όλοι βγαίνουμε και λέμε πάρα πολλά πράγματα και μπορεί να κάνουμε και κάποιο λάθος».

«Εγώ δεν πιστεύω ότι δεν αναγνωρίζει η ίδια την βαρύτητα των καταγγελιών και των κατηγοριών», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

«Αν ευσταθούν όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, σίγουρα δεν είναι ένδειξη δύναμης, είναι ένδειξη αδυναμίας»

Και συνέχισε λέγοντας: «Αν ευσταθούν όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, σίγουρα δεν είναι ένδειξη δύναμης, είναι ένδειξη αδυναμίας».

«Αδυναμία είναι να μπλέξεις με τον τζόγο, τα ναρκωτικά, κάνεις κακό στον εαυτό σου»

Και πρόσθεσε αμέσως μετά ο Χρήστος Λούλης: «Από την άλλη, δεν είναι ωραίο να μένεις στη λέξη “αδυναμία”, όταν αυτός κάνει κακό σε άλλους ανθρώπους. Αδυναμία είναι να μπλέξεις με τον τζόγο, τα ναρκωτικά, κάνεις κακό στον εαυτό σου».

«Δε νομίζω ότι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήθελε να απαξιώσει το άλλο κομμάτι»

«Όταν κάνεις με την θέληση σου κακό σε άλλους, φεύγει από τα όρια της αδυναμίας. Δε νομίζω ότι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήθελε να απαξιώσει το άλλο κομμάτι», εξήγησε ο Χρήστος Λούλης.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο ηθοποιός:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss