Χρήστος Νέζος: Έγινα έξαλλος, δεν το άφησα, έκοψα την παρουσιάστρια

Ο Χρήστος Νέζος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Δύο στη 1» και μίλησε για τα απρόοπτα που του έχουν τύχει σε ζωντανές συνδέσεις, αλλά και τους παρουσιαστές που τον αγνόησαν στον αέρα.

«Εμείς όταν κάνουμε ένα θέμα, δεν μας το ετοιμάζει κάποιος»

«Έχει γίνει δύο φορές στην τηλεόραση οι παρουσιαστές να με αγνοήσουν, να είμαι εκεί και να πάνε απευθείας στον καλεσμένο. Έχει γίνει μια φορά στην Θεσσαλονίκη, όπου έγινα έξαλλος πάρα πολύ. Δεν το άφησα, έκοψα την παρουσιάστρια κανονικά», είπε αρχικά ο Χρήστος Νέζος.

Και συνέχισε λέγοντας: «Εμείς όταν κάνουμε ένα θέμα, δεν μας το ετοιμάζει κάποιος. Δεν μας το δίνει ο παρουσιαστής. Είμαι δημοσιογράφος και φτιάχνω ένα θέμα δικό μου και το ξέρω από την αρχή έως το τέλος όλο».

Εκτός "Πρωινού" ο δημοσιογράφος Χρήστος Νέζος | in.gr

«Το να προσβάλεις ζωντανά στην τηλεόραση έναν άνθρωπο που δουλεύει, δεν το ανέχομαι»

Και πρόσθεσε: «Το να μην με βγάλουν πολύ χρόνο έχει συμβεί προς Θεού. Το να προσβάλεις ζωντανά στην τηλεόραση έναν άνθρωπο που δουλεύει, δεν το ανέχομαι. Μου συνέβη πάλι πριν από δύο χρόνια… Δεν το έκανα για τον εαυτό μου γιατί δεν θέλω να γίνομαι viral για πράγματα».

«Θα είχαν σταθεί στο ότι προσέβαλα τον παρουσιαστή για τη μεγάλη απρέπεια που έκανε στην τηλεόραση. Σκεφτόμουν την ώρα που ήθελα να απαντήσω, ότι θα με παίρνουν από όλα τα κανάλια βγες να μας πεις κι όλο το ντόρο και λέω “στο καλό να πάει”» ανέφερε επίσης ο Χρήστος Νέζος.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss