Chrome Nails: Το μανικιούρ που μοιάζει με καθρέφτη

Αν μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά γι’ αυτή τη σεζόν είναι πως η λάμψη για τα beauty looks μας είναι must. Ναι, από το μακιγιάζ μέχρι το μανικιούρ μας, οι μεταλλικές υφές και η ιριδίζουσα όψη «έρχονται» για να δώσουν μια άλλη διάσταση στις εμφανίσεις μας.

Κάπως έτσι, λοιπόν, εμείς σήμερα αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε στο Chrome nail trend που αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστούν, αποτελώντας μια πινελιά που μπορεί να χαρίσει extra πόντους στο στυλ μας.
«Η ιριδίζουσα υφή είναι καθαρή και απλή», λέει χαρακτηριστικά η nail artist Chyna Stevens από το Λος Άντζελες και εξηγεί ότι τα Chrome nails περιλαμβάνουν την εφαρμογή μιας μικρο-σκόνης σε οποιοδήποτε βερνίκι νυχιών ή τζελ για να αποκτήσουμε αυτό το αποτέλεσμα καθρέφτη.

Τι γίνεται όμως αν δεν θέλετε να ακολουθήσουμε αυτή την διαδικασία, αγοράζοντας μια πούδρα που θα την ανακατέψουμε με τα βερνίκια σας; Κι όμως αυτό δεν είναι πρόβλημα, υπάρχει λύση. Ευτυχώς για εμάς τα περισσότερα brands έχουν λανσάρει βερνίκια ώστε να μπορούμε να αποκτήσουμε το εξαιρετικά δροσερό και λαμπερό φινίρισμα που επιθυμούμε σε λιγότερο από δύο στρώσεις βερνικιού.
3 επιλογές για να υιοθετήσεις το nail trend

Βερνίκι νυχιών, Infinite Shine 2, Tinsel lil Star, Opi.

Limited edition βερνίκι νυχιών, απόχρωση Night Bird 814, Dior.

Βερνίκι νυχιών, απόχρωση 613 Penny Talk, Essie.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα! …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss