Χρυσές δουλειές με τη χρέωση πάγου: Νέα καταγγελία – Τι ισχύει για τον premium πάγο

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για χρέωση πάγου σε καφέ-μπαρ – Οικογένεια πλήρωσε τον πάγο 1 ευρώ.

Μετά την καταγγελία ενός ζευγαριού που κλήθηκε να πληρώσει τον πάγο σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης ακόμη ένα αντίστοιχο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Mega, μία οικογένεια επισκέφθηκε ένα εστιατόριο για να διασκεδάσει, εκεί παρήγγειλε το φαγητό της, κρύα νερά και ένα ποτήρι σκέτο πάγο τον οποίο τους χρέωσαν 1 ευρώ.

«Πήραμε ό,τι θέλαμε και μπουκαλάκια με νερό και ζητήσαμε και ένα ποτήρι παγάκια για να βάλουμε το νερό γιατί ήταν Ιούλιος μήνας, μέσα στον καύσωνα και μας χρέωσαν το ποτήρι τα παγάκια 1€», ανέφερε μέλος της οικογένειας.

Ο πολυσυζητημένος premium πάγος σε σχήμα κύβου με συγκεκριμένες διαστάσεις και χαρακτηριστικά μπορεί σε τιμή λιανικής να πωληθεί από 8€ μέχρι και 10€ η συσκευασία 12 τεμαχίων. Η τιμή χονδρικής αρχίζει από 40 λεπτά ανά τεμάχιο, με τους καταστηματάρχες να το κοστολογούν όπως σε αυτήν την περίπτωση 1€. Το κέρδος για αυτούς μπορεί να είναι και 150% για ένα κομμάτι πάγου.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο κύβος πάγου σερβίρεται μαζί με premium ποτά για να διατηρήσει ατόφια την ποιότητα του αλκοόλ, με τους περισσότερους καταστηματάρχες να τον ενσωματώνουν στην τελική τιμή.
Η Λορέτα Τόσκα, ιδρυτής εταιρείας πάγου μίλησε στην τηλεόραση του Mega για τον premium πάγο: «Ένα κομμάτι πάγου σαν αυτό θέλει 6 ημέρες στο σύνολο για να παρασκευαστεί και έχει και υψηλό εργατικό κόστος. Το συγκεκριμένο κομμάτι πάγου θέλει περίπου μία ώρα για να λιώσει και δεν αλλοιώνει καθόλου την αίσθηση από το ανθρακικό. Φιλτράρεται με αντίστροφη όσμωση του νερό και ψύχεται για 4 ημέρες».
Η ίδια ανέφερε ότι για την κατασκευή του συγκεκριμένου πάγου χρησιμοποιείται κανονικό νερό, κατόπιν αυτό φιλτράρεται με τα καλύτερα φίλτρα και αφαιρούνται το χλώριο, τα βακτήρια και τα άλατα.
Σχετικές ειδήσεις

Θεσσαλονίκη: Τους χρέωσαν τα παγάκια – Η απάντηση του εστιατορίου
Απόλυτη ξεφτίλα: Γιατί στην Θεσσαλονίκη χρεώνουν το παγάκι 1 ευρώ;
Θεσσαλονίκη: Παράνομη επιχείρηση παραγωγής ρυζιού μόλυνε το περιβάλλον – Δυσοσμία, καπνοί και στάχτη


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss