Χυδαίο tweet Σουηδού πρώην πρωθυπουργού: Βοηθάμε την Ελλάδα. Ξανά

Ο κύριος Bildt θεωρεί ασήμαντες 50 και πλέον ζωές που χάθηκαν στις φλόγες και φροντίζει αυτή την ώρα να σχολιάσει πως η Ελλάδα δέχεται και πάλι βοήθεια για την αντιμετώπιση της εκτάκτου ανάγκης.

Την ώρα που η Ελλάδα μετρά τις πληγές της από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, με περισσότερους από 50 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, ορισμένοι επιλέγουν να κάνουν ατυχή, ανήθικα και κατάπτυστα σχόλια για την χώρα και τους πολίτες της, από την θαλπωρή και την ασφάλεια τους προσωπικού τους χώρου.

Ο Σουηδός ΥΠΕΞ μέχρι το 2014 και παλιότερα πρωθυπουργός του Σουηδίας Carl Bildt, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σχόλιο για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην χώρα μας αναφέροντας: “Απεχθής απολογισμός νεκρών σε ιδιαίτερα επικίνδυνες πυρκαγιές στην Ελλάδα. Οι χώρες της ΕΕ προστρέχουν σε βοήθεια. Πάλι.”

Ο υπαινιγμός του υπουργού εξωτερικών προκάλεσε όπως ήταν φυσικό την έντονη αντίδραση άλλων χρηστών του διαδικτύου, στην πλειοψηφία τους Έλληνες, αλλά και Σουηδοί. Μεταξύ των ατόμων που αντέδρασαν και ο Hans-Tommy Berg, αρχιεπίσκοπος Σκανδιαναβίας της Ορθόδοξης εκκλησίας. Ο ιερωμένος του υπενθύμισε πως την ίδια ώρα, πυρκαγιές κατακαίνε δασικές εκτάσεις και στην Σουηδία για τις οποίες, ο ίδιος δεν είχε τίποτα να σχολιάσει.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss