Cica: Τι ξέρεις για το απόλυτο συστατικό της αντιγήρανσης;

Cover Photo: Mario Sierra
Νιώθετε το δέρμα σας στα όρια της… κατάρρευσης; Η φαγούρα, η αίσθηση τραβήγματος, οι κοκκινίλες και οι ερεθισμοί, έννοιες άγνωστες μέχρι τώρα στο λεξιλόγιό σας, έχουν αρχίσει να σας απασχολούν, εντάσσοντας το δέρμα σας στην κατηγορία του ευαίσθητου; Λίγο η πανδημία και το στρες, λίγοη υπερφόρτωση της επιδερμίδας με ενεργά συστατικά -και όλα αυτά σε συνδυασμό με ορμονική προδιάθεση, κακή διατροφή, περιβαλλοντική ρύπανση και καθημερινή χρήση μάσκας-μπορούν να κάνουν το δέρμα μας να «ξεσπάσει».
Προφανώς τα δύο δύσκολα χρόνια που περάσαμε λόγω της Covid-19 άφησαν το αποτύπωμά τους επάνω του, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να μας ανησυχεί, αφού υπάρχουν λύσεις. Το πιθανότερο είναι να έχει διαταραχθεί ο δερματικός φραγμός, το σημαντικό υδρολιπιδικό φιλμ, που έχει να επιτελέσει μια πολύ σπουδαία δουλειά: να προστατεύσει το εσωτερικό της επιδερμίδας από ανεπιθύμητους εξωτερικούς εισβολείς.
Αυτό που πρέπει, λοιπόν, να κάνετε για να διορθώσετε την κατάσταση είναι να ενισχύσετε την αδύναμη υδρολιπιδική ασπίδα. Το cica, ένα νέο συστατικό που σίγουρα έχετε ακούσει να σιγοψιθυρίζεται στα «πηγαδάκια της ομορφιάς», καθώς έχει κάνει την εμφάνισή του από το 2018, αρχικά στην Ασία και στη συνέχεια και στην Ευρώπη, έρχεται να βάλει τα δυνατά του για να επαναφέρει την επιδερμίδα στην ιδανική της κατάσταση.
Cica: Ο καλύτερος φίλος της ερεθισμένης επιδερμίδας
Καταπραΰνει τις δερματικές εξάρσεις και ενισχύει τους μηχανισμούς αυτοάμυνας του δέρματος. Στην Κορέα, μάλιστα, λόγω των υψηλών επιπέδων ατμοσφαι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss