Cinderella Blonde: Αυτό το ξανθό είναι η τάση του φθινοπώρου – ELLE

Cinderella Blonde: Αυτό το ξανθό είναι η τάση του φθινοπώρου

Οι γυναίκες πάντα θα αγαπούν το ξανθό χρώμα στα μαλλιά τους. Αυτό που κάνει το ξανθό πάντα μοντέρνο και φρέσκο είναι πως κάθε σεζόν επανεφευρίσκει τον εαυτό του και μας συστήνεται με πολλές παραλλαγές. Για το φθινόπωρο του 2020 οι γκουρού του hairstyling μας προτείνουν να ανακαλύψουμε το Cinderella Blonde, το ξανθό της Σταχτοπούτας, το οποίο και έχουν ήδη υιοθετήσει πολλές σταρ.

Ποια είναι όμως η απόχρωση Cinderella Blonde;

Αν έχεις δει την ταινία Cinderella, θα θυμάσαι ήδη πως η Lily James είχε πάντα υπέροχα ξανθά και λαμπερά μαλλιά με ζεστούς όμως τόνους, γι’ αυτό και θεωρείται ιδανική απόχρωση για το φθινόπωρο. Όπως περιγράφουν οι ειδικοί, πρόκειται για ένα κρεμώδες ξανθό, που θυμίζει την απαλή αυτή απόχρωση που έχει το βούτυρο, αφήνοντας έτσι στην άκρη τους icy ψυχρούς ή πλατινέ τόνους που είχαμε συνηθίσει τις προηγούμενες σεζόν. Αποτελεί και ιδανική μετάβαση για τις καστανές ή μελαχρινές που θέλουν να υποκύψουν στο ξανθό, αλλά φοβούνται τις τεράστιες αλλαγές.

Έμπνευσή μας ήταν η Chiara Ferragni, η Rosie Huntington και η Jennifer Lopez, αφού όλες τους έχουν υιοθετήσει αυτό το ζεστό Cinderella Blonde.

View this post on Instagram

Happy Friday 🤍

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

View this post on Instagram

Back to Milan in our new office 💚 @theblondesalad

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss