Coat Season! Η θερμοκρασία πέφτει και οι τάσεις στα παλτό αρχίζουν να μας αφορούν όλες

Καλύτερα να «προλαβαίνεις» καταστάσεις, παρά να σε «προλαβαίνουν» αυτές. (Ναι, για τα παλτό που θα φορέσεις φέτος μιλάμε!)

Mπορεί αυτό το διάστημα να φοράμε αποκλειστικά denim jackets και parkas αλλά η ώρα που θα βγάλουμε τα παλτό από τη ναφθαλίνη και θα τα ξαναφορέσουμε, κοντοζυγώνει. Γι’ αυτό και σκοπεύουμε να φανούμε προνοητικές και να μην περιμένουμε να μπει ο Δεκέμβριος για να ξέρουμε σε ποια coat trends αξίζει να επενδύσουμε και ποια πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τον χειμώνα του 2021.

Οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας του πλανήτη έχουν ήδη «χαράξει» τον δρόμο των τάσεων στα πανωφόρια και εμείς δεν έχουμε παρά να τον ακολουθήσουμε. Tweed σακάκια στη Chanel, κοντά καρό παλτό στον Dior, oversized puffer jackets στον Οίκο Etudes, αλλά και ethnic μακριά coats στον Εtro, αποτελούν μερικές από τις πιο «φορέσιμες» τάσεις της σεζόν F/W 2020-21 και περιλαμβάνουν σχέδια που ίσως έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου.

Tα παλτό παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στις χειμερινές εμφανίσεις μας και μπορούν να κάνουν ακόμα και το πιο μινιμαλιστικό σύνολο να δείχνει εκλεπτυσμένο και ξεχωριστό. Πριν, λοιπόν, βιαστείς να επενδύσεις στο επόμενο πανωφόρι σου δες αναλυτικά τα must have σχέδια της σεζόν και διάλεξε ποιο θα υιοθετήσεις. Τα biker jackets πέθαναν! Ζήτω τα μακριά παλτό! (#γνωμημας)
Δες επίσης: Στη σειρά «Emily in Paris» θα δεις όλα τα χρώματα που πρέπει να φοράμε το 2020

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss