Cobra Kai: Το επίσημο trailer, μοιράζει… “ένοχες απολαύσεις” (video)

Μετά απο ενα χείμμαρο teasers το κανάλι YouTube Red κυκλοφόρησε το πρώτο και επίσημο tralier για την σειρά Cobra Kai, η οποία συνεχίζει την κινηματογραφική σάγκα των ταινιών Karate Kid.

H σειρά θα λαμβάνει χώρα 34 χρόνια μετά τα την πρώτη ταινία και ξαναπιάνει το νήμα της κλασικής κόντρας μεταξύ Daniel και Johnny, με τον δεύτερο στον πρωταγωνιστικό ρόλο και αμφότερους τους ηθοποιούς (William Zabka και Ralph Macchio) να επιστρέφουν.

Όλοι (η σχεδόν όλοι) θα θυμάστε το περίφημο “Χτύπημα του Γερανού”, με το οποίο ο Daniel LaRusso νικάει τον Johnny Lawrence, στήν ταινία The Karate Kid του 1984. Και αν οχι θα σας το θυμίσουμε εμείς παρακάτω…

Τι απέγινε όμως εκείνο το κακομαθημένο πλουσιόπαιδο, μετά την ντροπιαστική του ήττα; Το trailer το οποίο φυσικά και ξεκινά με αυτή ακριβώς την σκηνή, μας δείχνει έναν Johnny Lawrence ο οποίος μάλλον το πήρε πολύ βαριά, γιατί έπρεπε να περάσουν 34 ολόκληρα χρόνια, ώστε να βγεί απο την αφάνεια και να ξανανοίξει την σχολή που τον ανέδειξε… την σχολή Cobra Kai.

Η σειρά βρίσκει τους δύο μεγάλους αντιπάλους της πρώτης ταινίας, στο σήμερα, να έχουν εντελώς διαφορετικές ζωές, με τον Daniel να είναι ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης που πουλάει αυτοκίνητα, αλλά παράλληλα παλεύει να βρεί ισσοροπία στήν ζωη του χωρίς την καθοδήγηση του μέντορά του Mr. Miyagi,  ενώ ο Johnny τα έχει βρει σκούρα και κάνει μια τελευταία προσπάθεια ανάκαμψης ανοίγοντας ξανά τη σχολή καράτε Cobra Kai από την ταινία.

Στο προσκήνιο θα μπούν και τα δυο παιδιά των πρωταγωνιστών, τα οποία (μάλλον) θα τούς ξαναφέρουν αντιμέτωπους… πρόσωπο με πρόσωπο.

Μπορεί να έχουμε αρχίσει να κουραζόμαστε χάνοντας το μέτρημα από τις αμέτρητες 80s αναβιώσεις, αλλά μια τέτοια ειρωνική και απενοχοποιημένη επιστροφή στην κόντρα των 50χρονων πλέον Daniel και Johnny φαίνεται (και μακάρι να είναι) αρκούντως απολαυστική.

Δείτε εδώ το trailer που κυκλοφόρησε χτες και αναμείνατε για την κυκλοφορία της σειράς στις 2 Μαΐου:

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss