Copenhagen Fashion Week: Η νέα συλλογή H&M Studio έχει ως στόχο της την αυτοέκφραση

Ονομάζεται «Treasure Forever» και μόλις παρουσιάστηκε στην digital Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης.

Η Η&Μ μόλις παρουσίασε στην πιο εναλλακτική Εβδομάδα Μόδας της Ευρώπης μια συλλογή φτιαγμένη με πυξίδα την περιπέτεια και την αυτοέκφραση. Χαρακτηρίζεται από το πνεύμα ελευθερίας των κυνηγών θησαυρών -εξού και το όνομά της- και εξυμνεί τα ευφάνταστα και ανέμελα παραμύθια φαντασίας.

H collection αποτυπώνει τη διαχρονική γοητεία των εξερευνητών και των τολμηρών ονειροπόλων και προσφέρει δυναμικές προτάσεις με ευέλικτα, μοντέρνα και χαλαρά στοιχεία. Φτιαγμένη στην πλειοψηφία της από υλικά που προέρχονται από αειφόρες πηγές, αποτελείται από κομμάτια-κλειδιά, όπως τη ζακάρ πλεκτή μπλούζα, το μαύρο φόρεμα με τα κρόσσια και τη βελούδινη αίσθηση και τις over-the-knee μαύρες μπότες που είναι φτιαγμένες από δέρμα VEGEA. H ηλεκτρίκ χρωματική παλέτα από κοραλλί και νέον κίτρινο είναι εμπνευσμένη από θησαυρούς και υδρόβια πλάσματα και εξισορροπείται με ουδέτερους τόνους του μπεζ και του μαύρου.

Τα κομμάτια των συλλογών H&M Studio σχεδιάζονται με στόχο να λατρεύονται για πάντα, γι’ αυτό για πρώτη φορά η H&M θα προσκαλέσει τους πελάτες της να ανακαλύψουν αγαπημένα κομμάτια από προηγούμενες Studio συλλογές. Επιλεγμένα κομμάτια από το αρχείο των παλαιότερων συλλογών θα είναι διαθέσιμα σε δύο καταστήματα της H&M παγκοσμίως: στο κατάστημα στο Mitte στο Βερολίνο και στο Sergels Torg στη Στοκχόλμη. Επίσης, η Η&Μ θα συνεργαστεί με τη Sellpy, μια πλατφόρμα ψηφιακής πώλησης μεταχειρισμένων ρούχων. Μέσω ενός ειδικά αφιερωμένου ιστότοπου στην πλατφόρμα Sellpy, οι πελάτες της στη Σουηδία, στην Ολλανδία, στην Αυστρία και στη Γερμανία θα μπορούν να αγοράσουν κομμάτια από προηγούμενες Studio συλλογές, τα οποία έχεις επιλέξει προσωπικά η Ann-Sofie Johansson, Καλλιτεχνική Σύμβουλος της H&M για το λανσάρισμα της Studio SS21. O Όμιλος H&M είναι ο πλειοψηφικός μέτοχος της Sellpy. Oι λάτρεις του brand στα social media προσκαλούνται να ξανά-ανακαλύψουν τα αγαπημένα τους κομμάτια από τις προηγούμενες Studio συλλογές ή να συνδυάσουν το νέο τους θησαυρό από τη συλλογή SS21 με προηγούμενα Studio κομμάτια.
hm 2

«H μούσα της Studio SS21 συναντά την περιπέτεια και τη φαντασία ακόμη και στην καθημερινότητα. Η συλλογή αποτελείται από αισιόδοξα looks που προσφέρουν άνεση και αυτοπεποίθηση. Οι πολυχρηστικές γραμμές αναμειγνύονται με δυναμικά tailored στοιχεία για να δημιουργήσουν χαρούμενα κομμάτια για τους πελάτες μας, οι οποίοι θα τα φυλάξουν για πάντα σαν θησαυρούς», λέει η Ann-Sofie Johansson, Καλλιτεχνική Σύμβουλος της H&M.
hm 3

«Θέλαμε να απεικονίσουμε τη διάθεση ενός εξερευνητή που είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και εκφράζεται ελεύθερα, επομένως η συλλογή περιλαμβάνει πολλά τολμηρά κομμάτια με υποθαλάσσιες παραπομπές. H φούστα με τα κρόσσια δίνει σχεδόν την αίσθηση ενός χταποδιού και το κοντό, βαμμένο δερμάτινο τζάκετ είναι μια μοντέρνα εκδοχή του κλασικού maritime. Με παρόμοιο τρόπο, προσθέσαμε στοιχεία, όπως στριφογυριστές λεπτομέρειες και ιδιαίτερα κουμπιά, ώστε τα κομμάτια να δίνουν την αίσθηση ότι τραβήχτηκαν από τον ωκεανό», λέει η Angelica Grimborg, σχεδιάστρια της H&M Studio.

Mία συλλογή που υποστηρίζει την αυτοαγάπη, τον δυναμισμό και την ατομικότητα, ενώ παράλληλα διασχίζει με το design της ρεαλιστικούς και φανταστικούς κόσμους, περιμένει να την ανακαλύψεις online από τις 18 Φεβρουαρίου.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 μαύρα φορέματα για να αποκτήσεις τώρα στις εκπτώσεις

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss