Copper smoky eyes: 10 παλέτες σκιών για να πετύχεις το απόλυτο make up trend

Και να είσαι όμορφη σε κάθε zoom call.

Το ξέρουμε! Αυτήν τη χρονιά σού έχουμε μιλήσει όσο ποτέ άλλοτε για μακιγιάζ ματιών. Υπάρχει λόγος, όμως. Η διαρκής χρήση της μάσκας, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, δε μας άφησε και άλλη επιλογή. Αφού το κραγιόν μας δε φαίνεται καθόλου κάτω από τη μάσκα, πρέπει να δώσουμε έμφαση στα μάτια. Να τα κάνουμε να δείχνουν λαμπερά και εκτυφλωτικά όμορφα.

Και αυτό θα σε παροτρύνουμε να κάνεις και σε αυτό το θέμα. Δεν πειράζει που δουλεύεις στο σπίτι και -κατά κάποιον τρόπο- δε σε βλέπει κανένας. Σε βλέπουν οι φίλες σου και οι συνάδελφοί σου όταν επικοινωνείτε διαδικτυακά μέσω zoom, teams ή άλλης πλατφόρμας. Και εκεί πρέπει να είσαι περιποιημένη και όμορφη.

Γι’ αυτό θα σου προτείνουμε να δοκιμάσεις αυτές τις μέρες ένα από τα πιο δημοφιλή make up trends της σεζόν. Ο λόγος για τα… copper smoky eyes. Τα smoky eyes είναι για το μακιγιάζ ό,τι είναι για τη μόδα το μικρό, μαύρο φόρεμα. Ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, σε κάθε ηλικία, σε κάθε εποχή και σε κάθε ώρα της ημέρας. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για copper smoky eyes.

Copper είναι ο χαλκός και αρκούν λίγα λεπτά για να φανταστείς πόσο τέλειο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα των smoky eyes με βασική σκιά σε χάλκινο χρώμα. Αυτό το κράμα κόκκινου, καφέ και χρυσού, που πραγματικά δείχνει τόσο πολυτελές και φινετσάτο από το πρώτο βλέμμα κιόλας. Το αποτέλεσμα του copper smoky eyes δεν είναι έντονο και πολύ βραδινό, όπως θα ήταν για παράδειγμα με μια μαύρη σκιά, αλλά είναι παράλληλα κομψό και εντυπωσιακό. Σαν να σε δελεάσαμε κάπως, έτσι δεν είναι;

Μπορείς, λοιπόν, τώρα να δοκιμάσεις τα copper smokey eyes διαλέγοντας και βάζοντας στο ηλεκτρονικό σου καλάθι μία από τις δέκα παλέτες σκιών που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Χρησιμοποίησε ως βασικό χρώμα το copper και παίξε κάνοντας συνδυασμούς με shimmer σκιές σε όποιο χρώμα σου αρέσει ή με matte καφέ, κόκκινες και ροζ σκιές. Οι επιλογές και οι συνδυασμοί είναι δικοί σου!

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το απόλυτο κούρεμα για το 2020

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss