Copy the look: Η neon φόρμα της Dua Lipa είναι ό,τι πιο cool είδαμε

Η Dua Lipa είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο όμορφα, φρέσκα και ταλαντούχα κορίτσια της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Τα τραγούδια της έχουν εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές στο Youtube ενώ όλες μας την έχουμε σαν πηγή έμπνευσης σε θέματα μόδας και ομορφιάς.

Η 25χρονη θεωρείται από τις πιο στυλάτες τραγουδίστριες ενώ έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται τις αλλαγές αφού πειραματίζεται συνεχώς με την εικόνα της. Η Dua πόσταρε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με total neon ντύσιμο. Η νεαρή pop σταρ φόρεσε πράσινο παντελόνι φόρμας, ασορτί ζακέτα και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με γυαλιά ηλίου στο ίδιο χρώμα. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε δύο κοτσίδες ενώ o μαύρος της σκούφος μας έδωσε κάποια #wintervibes.

Τα φλούο είναι για ακόμη μια χρονιά στη μόδα και το μόνο σίγουρο είναι πως φορώντας τα, δεν θα περάσεις απαρατήρητη. Στα μαγαζιά θα βρεις πολλά, εντυπωσιακά φούτερ και παντελόνια σε neon αποχρώσεις, ώστε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ και το σωματότυπό σου.

Εμείς κάναμε μια μικρή έρευνα, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα neon ρούχα. Θα τα βρεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν, για να πάρεις ιδέες και να εμπλουτίσεις τη ντουλάπα σου.

FOREVER 21

formareebok

REEBOK

fouterneon

ADIDAS

neonforma2

FOREVER 21

formahm

H&M

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss