Cosmote TV: Η εξήγηση για το εξώδικο στην ΑΕΚ

allstarbasket.gr

Τη στήριξή της στην κεντρική τηλεοπτική διαχείριση των δικαιωμάτων στην Basket League γνωστοποίησε η COSMOTE TV, η οποία με ανακοίνωσή της εξηγεί το λόγο του εξώδικου που έστειλε στην ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της COSMOTE TV:

“Η Cosmote TV στηρίζει κάθε προσπάθεια που έχει ως στόχο τη βιωσιμότητα των αθλητικών σωματείων και φορέων που διοργανώνουν τα οικεία πρωταθλήματα, αλλά και τη συνεχή εξέλιξη των ελληνικών αθλητικών διοργανώσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, η Cosmote TV στηρίζει την προσπάθεια για κεντρική διαχείριση του πρωταθλήματος Basket League και προσφέρει τη δυνατότητα στις ΚΑΕ ΠΑΟ και ΑΕΚ, με τις οποίες έχει συμβάσεις σε ισχύ, να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, εφόσον το επιθυμούν, με μόνη συνθήκη την τακτοποίηση των οικονομικών τους εκκρεμοτήτων και τη διασφάλιση του έννομου συμφέροντός της.

Η ΚΑΕ ΠΑΟ έχει ανταποκριθεί θετικά στην πρόσκλησή μας για διακανονισμό και λύση της σύμβασης, εφόσον προχωρήσει η κεντρική διαχείριση, ενώ είμαστε σε αναμονή της ανταπόκρισης της ΚΑΕ ΑΕΚ, ώστε να επιλυθούν τα θέματα που εκκρεμούν και να συμφωνηθούν οι όροι της λύσης της μεταξύ μας σύμβασης”.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss