Crash test για το Survivor, απο MasterChef και σειρές

Φωτιά πήραν τα μηχανάκια της Nielsen, το βράδυ της Τρίτης, με το Survivor 2 να ρίχνεται στην αρένα έχοντας να αντιμετωπίσει τις σειρές Τατουάζ και Anne, αλλά και το MasterChef2.

Το ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι συγκέντρωσε στο σύνολο 29,4%, ενώ στο δυναμικό κοινό “βάρεσε” 40%, αποδεικνύοντας ότι οι τηλεθεατές 15-44 είναι το δυνατό του χαρτί. Την ίδια ώρα, το σίριαλ της Βάνας Δημητρίου και του Ανδρέα Γεωργίου στον Alpha σημείωσε 22,1% στο σύνολο και 18,1% στο κοινό 15-44, ενώ ισχυρός αντίπαλος αποδείχτηκε και ο νέος κύκλος του MasterChef.

Τα μηχανάκια έδειξαν για το διαγωνισμό μαγειρικής 16,3% στο σύνολο και 21,6% στο δυναμικό, χαρίζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας στο Star που έχει πιστέψει στο εν λόγω πρότζεκτ. Με το κεφάλι ψηλά στάθηκε και η τουρκική σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου, που έφτασε το 19,2% και το 15,7%, αντίστοιχα.
Το Survivor 2, πάντως, δεν παραδίδει τα όπλα και απόψε ετοιμάζεται να καθηλώσει το κοινό, όχι μόνο με ένα εντυπωσιακό αγώνισμα αλλά και με την πολυαναμενόμενη άφιξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην ομάδα των Διασήμων!

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss