Creed II: O Michael B. Jordan θέλει να ξαναγράψει… την ιστορία (trailer)

Πείτε το Creed II, η απλά Rocky 8! Και αυτό, γιατί οχι μόνο θα ξαναδούμε στήν οθόνη (ξανά) τον πιο αγαπημένο underdog της μεγάλης οθόνης Rocky Balboa στο πλευρό του Adonis Creed (Michael B Jordan), αλλά και γιατί το σενάριο θα μας ταξιδέψει στο μακρινό 1985 και την επική μάχη της ταινίας Rocky IV.

Το πρώτο τρέιλερ του Creed II που κυκλοφόρησε φυλάει το καλό του χαρτί για το τέλος. Σε όλη τη διάρκεια ακούμε για έναν φοβερό αντίπαλο, για τον πατέρα του Adonis που πέθανε στα χέρια του Rocky, και στο τέλος βλέπουμε ένα “θηρίο” με κόκκινη ρόμπα, που στην πλάτη γράφει DRAGO.

Ναι, ναι είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε. Το spin-off του Rocky franchise συνδέεται με τις ρίζες του πιο άμεσα από ποτέ, φέρνοντας στο προσκήνιο τον Viktor Drago, γιό του Ivan Drago που σκότωσε (κυριολεκτικά) τον πατέρα του Adonis, Apollo Creed, κατά τη διάρκεια αγώνα πυγμαχίας, τον οποίο και αντιμετωπίζει (ας ελπίσουμε, οχι μέχρι θανάτου) σε ενα μάτς 12 γύρων. Μπορεί ο Adonis να κερδίσει την απόλυτη εκδίκηση για λογαριασμό του πατέρα του; με το No Easy Way Out (κλείσιμο ματιού) να παίζει στο background;

Tον γιο του Ivan Drago, υποδύεται ο ρουμανικής καταγωγής πυγμάχος Florian “Big Nasty” Muntenau. Ο Dolph Ludgren (τον οποίο δεν βλέπουμε στο trailer, τον περιμένουμε όμως στο επόμενο) με τη σειρά του θα επιστρέψει στον ρόλο του Ivan από το θρυλικό Rocky IV (1985) για να προπονήσει τον γιο του ενάντια στον εδραιωμένο διεκδικητή Adonis. 

Τη σκηνοθεσία της ταινίας αυτή τη φορά αναλαμβάνει ο πρωτοεμφανιζόμενος Steven Caple Jr. αναλαμβάνοντας να σηκώσει το βάρος του Ryan Coogler (αυτή την φορά στήν θέση του παραγωγού), ενώ το σενάριο έγραψε ο Cheo Hodari Coker του Luke Cage, μαζί με τον Stallone. Στο cast, φυσικά, επιστρέφει και η Tessa Thompson ως η κοπέλα του Adonis.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στίς 21 Νοεμβρίου 2018.

Δείτε παρακάτω το trailer…

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss