Creed II: One more Round απο τον Sly …με άρωμα Ρωσίας (!)

Ο Ryan Coogler έκανε εξαιρετική δουλειά με την πρώτη ταινία Creed, με τον Μιchael B. Jordan στον πρωταγωνιστικό ρόλο ως ο γιος του αδικοχαμένου Apollo Creed. Μια ταινία που έδωσε στον Sylvester Stallone την Χρυσή Σφαίρα Β’ Αντρικού ρόλου και την δεύτερη υποψηφιότητα του για Όσκαρ.

Με την δεύτερη “Creed” ταινία να έχει ηδη προγραμματίσει να ξεκινήσει γυρίσματα ώστε να είναι έτοιμο μέχρι τον Νοέμβριο του 2018, όπως έγινε και στήν πρώτη ταινία, το παζλ της παραγωγικής ομάδας συμπληρώθηκε ιδανικά απο τον ίδιο τον “Sly”, ο οποίος επιστρέφει ως παραγωγός, αλλά και στήν σκηνοθετική καρέκλα, για το sequel του επιτυχημένου Creed του 2015, με το οποίο επανήλθε στο προσκήνιο, περνώντας παράλληλα σε μία νέα εποχή, το κινηματογραφικό franchise που λέει την ιστορία του θρυλικού Rocky Balboa. Έκτος όμως απο την σκηνοθεσία, ο Stallone, γράφει και το σενάριο, το οποίο περιέχει μια μεγάλη και έξυπνη ιδέα.

https://www.instagram.com/p/BaDFp75jjfL/?taken-by=officialslystallone

Ανυπομονώ να σκηνοθετήσω και να είμαι παραγωγός του απίθανα ταλαντούχου Michael B. Jordan στο Creed 2 την επόμενη χρονιά. Ένας ακόμα γύρος!, έγραψε ο “Rocky” κάτω από μία φωτογραφία του ίδιου με τον νεαρό διάδοχό του.

Ο “Rocky” όμως δεν έμεινε εκεί. Απο το καλοκαίρι και μέσω των social media, τα οποία παίζει στα δάχτυλα, ανέβαζε συχνά, πυκνά φωτογραφίες με τον “Θάνατο απο ψηλά” Dolph Lundgren και οι οποίες είχαν ανεβάσει ψηλά το ενδιαφέρον των παλιών φαν.

Ο ίδιος ο Lundgren, φυσικά δεν άφησε την ευκαιρία χαμένη και έκανε την παρακάτω ανάρτηση πριν λίγο καιρό, η οποία δεν άφησε χώρο για αμφιβολίες:

Πρόσφατα, ο Stallone “προειδοποίησε” κι αυτός τους φαν να προετοιμαστούν για “τη νέα γενιά”, με την ακόλουθη όλο νόημα φωτογραφία:

Όπως ξέρουμε, o Adonis Johnson του Michael B. Jordan είναι ο γιος του Apollo Creed, ο οποίος ξεκίνησε από μεγάλος αντίπαλος του Rocky στην πρώτη ταινία, στην πορεία έγινε φίλος και προπονητής του και τελικά, έχασε τη ζωή του στα χέρια του Drago, μέσα στο ρινγκ, στο Rocky IV.

Ο Adonis, στο Creed, υπό την καθοδήγηση του πρώην αντίζηλου και φίλου του Apollo, Rocky Balboa, ακολουθεί τη δική του πορεία ως επαγγελματίας στο ίδιο άθλημα. Και φαίνεται ότι στο Creed 2, τα φαντάσματα του παρελθόντος θα επιστρέψουν για να στοιχειώσουν και τους δύο. Μάλιστα όπως είχε δηλώσει και ο πρωταγωνιστής Michael B, Jordan η συνέχεια χρειάζεται έναν πραγματικό κακό.

Οι φήμες που έχουν διαρρεύσει ,πάντως αναφέρουν, ότι ο Adonis θα βρεθεί στη νέα ταινία, αντιμέτωπος με τον γιο του Ivan Drago, τον γιο του ανθρώπου που έβαλε τέλος στη ζωή του πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ. Enter Lundgren …καθώς η ανάδυση του Drago Jr θα επαναφέρει στο προσκήνιο και τον original βαρέων βαρών Ρώσο μποξέρ.

Τώρα κατά πόσο η αντιπαράθεση αυτή των δύο υιών θα έχει τη μορφή “εκδίκησης” μεταξύ των δυο “πατεράδων”, αυτό μένει να το δούμε. Πάντως η σεναριακή σύνδεση του Creed 2 με το Rocky IV είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα, ειδικά για, εμάς και εσάς, τους παλιότερους φαν του Rocky, που θα ξαναδούν έναν απο τούς πιο “μισητούς” χαρακτήρες να επιστρέφει στήν μεγάλη οθόνη.

Μέχρι όμως να έρθει αυτή η στιγμή, ας θυμηθούμε, την επική μάχη απο το Rocky IV…

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss